Top 5 trucuri pentru un machiaj strălucitor de Sărbători!

Dacă eşti în căutarea unui look glam, strălucitor de sărbători, iată nişte sfaturi care cu siguranţă te vor ajuta să ieşi în evidenţă de Crăciun şi sărbătorile care urmează.

Gene false

Încearcă nişte gene false cât mai naturale care îţi vor schimba pe deplin privirea. Astfel, ochii tăi vor fi accentuaţi, iar look-ul tău va fi carismatic.

 

Peggy Sage, www.beautycosmetic.ro, 34 lei. 

 

Smokey Eyes

Alege acest stil de machiaj dacă vrei un look complet nou, atrăgător şi seducător. Foloseşte un creion negru pentru a-ţi accentua ochii. Nuanţele de gri pot face minuni. Aplică un fard de nuanţă închisă pe pleoapa superioară şi o nuanţă puţin mai deschisă pe cea inferioară. Un creion negru pentru contur va complete look-ul.

 

L’Oreal Paris Color Appeal Trio Pro, www.makeuponline.ro, 54,70 lei. 

 

Buze pline

Roşu deschis, nuanţele burgundii, “wine-red” sunt vedetele sezonului. Pentru un look mai îndrăzneţ combină culori precum portocaliu, corai si aplica un gloss pe deasupra.

 


Ruj Babor, Salon Egoist, Egoist Wellness, 98 lei. 

 

 

 

Eyeliner

Cel mai bun eyeliner pentru această ocazie este tuşul lichid de culoare neagră sau gri metalizat. Conturul este foarte important deoarece evidenţiază ochiul şi genele, făcându-le mai frumoase.

Tus lichid Super Liner Duo, www.makeuponline.ro, 52,05 lei

 

 

Pomeţii

Accentuează-ţi pomeţii aplicând un blush de culoarea piersicii, rozaliu sau o nuanţă mai închisă. Faţă ta va părea mai subţire şi va străluci.

 

 

Fard de obraz L’Oreal Paris Accord Parfait Blush, www.makeuponline.ro – 49, 23 lei. 

 

 

Bella Bamba by Benefit, Sephora.