Top cinci costume de baie, pentru o vară arzătoare!

Se apropie vara, vacanţa şi concediul. Cu siguranţă multe dintre noi ne vom petrece timpul liber pe plajă, la soare. Anul acesta, designerii ne surprind cu noi modele de costume de baie, sofisticate şi cu imprimeuri interesante.

Costume de baie H&M

Dacă nu ştii ce costum de baie să îţi achiziţionezi, noi am pregătit pentru tine top cinci costume de baie pentru a-ţi veni în ajutor. Spor la cumpărături!

Pentru femeile sofisticate, iată un costum de baie întreg, animal print, dintr-un material elastic, ce poate fi purtat cu o brăţară statement şi părul lăsat pe spate. Este perfect dacă eşti invitată la o petrecere sofisticată, cu piscină.

Vara aceasta se poartă flower power. Un costum de baie cu acest imprimeu, feminin, din două piese, sutienul fiind potrivit şi pentru sâni mai mici, dar şi mai mari.

Costum de baie: MiniPrix

Pentru femeile tinere, acest costum de baie este perfect. Simplu dar în acelaşi timp complicat, acest costum de baie redă eleganţa şi frumuseţea. Sutienul alb este perfect pentru bust mediu sau mic, iar bikinii sunt simpli.

Costume de baie Asos

Pentru femeile care adoră petrecerile pe plajă, recomandăm un costum de baie retro, cu buline, dintr-un material elastic.

Iată un costum de baie provocator. Asimetric, cu un imprimeu soficticat, cu siguranţă vei fi vedeta plajei dacă îl alegi.

Eşti pregătită pentru o vară fabuloasă?

Valentina Onofriesei

Surse foto:

holidaywardrobe.com

forluna.co.uk

suntan.com