Top Line ne îndeamnă să fim #recunoscători, chiar dacă 2020 a fost un an greu, și ne premiază!

Top Line ne îndeamnă să fim #recunoscători, chiar dacă 2020 a fost un an greu, și ne premiază!

 Recuno?tinta

La finalul unui an dificil, Top Line România ne recomandă să încheiem 2020 într-o notă optimistă și să găsim motivele pentru care să fim recunoscători, dincolo de toate provocările din ultimele luni.

În acest sens, compania a transformat tradiționalul brad de Crăciun din magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București) în Bradul Recunoștinței. Fiecare client care trece pragul magazinului și achiziționează produse cosmetice profesionale sau seturi speciale pentru Crăciun, poate scrie motivele pentru care este recunoscător pe o cartolină specială pe care să agațe apoi de ramurile bradului. Astfel intră automat într-o tombola din data de 21 decembrie, când poate câștiga premii constând în produse cosmetice profesionale.

La fel se va întâmpla și pe paginile de socializare Top Line România, clienții putând câștiga premii în cadrul acțiunilor derulate în mediul online. 

„Privind în urmă, 2020 a fost un an cu multe provocări. În ciuda greutăților, ne dorim să privim în urmă, dar, mai ales, înainte, cu optimism și recunoștință. Cu siguranță au fost multe motive pentru care să fim recunoscători. Trebuie doar să fim deschiși să le descoperim.

Putem fi recunoscători pentru că suntem sănătoși, pentru că cei dragi nouă sunt sănătoși, pentru că, în momentele de incertitudine am rămas puternici și nimic nu ne-a doborât. Poate, în ciuda restricțiilor și a neplăcerilor, am descoperit cum putem fi fericiți cu mai puțin, bucurându-ne de lucrurile simple. Am trecut prin zeci de emoții, incredibil de puternice, și am reușit să le facem față într-un mod plin de dragoste, grijă și empatie. Suntem recunoscători pentru că suntem înconjurați de oameni și lucruri frumoase! Important este doar să le vedem.

Și bineinteles, suntem recunoscători că am terminat acest an sănătoși, optimiști și pozitivi! Nu lăsăm aceste circumstanțe să ne împiedice să evoluăm! Suntem niște învingători și vom continua să creștem, împreună!

Luna aceasta ne dorim să încurajăm clienții și followerii noștri de pe social media să găsească motivele de recunoștință și să le scrie pe cartolinele din bradul Top Line. Pot scrie mesajele lor de recunoștință pe tagul globului de Crăciun, din bradul nostru, și să îl împărtășească apoi și pe paginile lor de socializare, etichetând Top Line și folosind hashtagul #SuntRecunoscătoare, respectiv #SuntRecunoscător. Vom fi, la rândul nostru, recunoscători pentru gestul lor”, declară Diana Baicu, Director General Top Line. 

Magazinul Top Line, unde se află Bradul Recunoștinței, este situat în București, pe Bd. Regina Maria 14. Mai multe detalii pot fi aflate pe paginile de socializare @toplineromania.

top-line-sunt-recunoscatoare-2