Topul celor mai bune aplicatii pentru Android recomandate de Google

Google a realizat un top al celor mai bune aplicaţii pentru dispozitivele cu Android pe care le poţi găsi în magazinul Play, informează Phone Arena.

 

 

Acest lucru vine după ce Apple a lansat un top al aplicaţiilor pe care le recomandă din AppStore.

Evernote este o aplicaţie care transformă dispozitivul cu Android într-o extensie a creierului tău. Prin intermediul programului poţi lua notiţe, face poze, crea o listă de activităţi şi permite înregistrarea de remindere. Poţi avea acces la toate aceste lucruri oriunde te-ai afla.

Pinterest este o aplicaţie a reţelei de socializare cu acelaşi nume unde utilizatorii îşi împărtăşesc unii altora hobby-urile pe care le au.

Grimm’s Snow White este o carte electronică, interactivă pentru copii.

Pocket este ce mai bună cale să salvezi articole, clipuri şi altele pe care doreşti să le revezi mai târziu. Tot ce trebuie să faci este să le pui în Pocket şi le poţi vedea oricând chiar şi fără o conexiune la internet.

Expedia este o aplicaţie care îţi permite să faci rezervare pentru zboruri şi hoteluri la care ai reduceri de până la 60%.

Ancestry este o aplicaţie care te ajută să îţi faci arborele genealogic.

Fancy este o aplicaţie unde găseşti să achiziţionezi lucruri deosebite pentru a face cadou celor dragi.

Series Guide este o aplicaţie prin care poţi avea un mai bun control al programelor pe care vrei să le urmăreşti. Practic te anunţa de fiecare data despre ce rulează pe TV şi ce urmează.

Pixlr Express conţine peste 600 de efecte pe care le poţi da fotografiilor tale. Este un bun competitor al aplicaţiei Instagram.

TED este o aplicaţie care conţine cele mai importante discursuri ale personalităţilor din domeniul medicinei, economiei şi alte domenii de interes.