Tot ce ai nevoie pentru un machiaj perfect de Crăciun

Uşor-uşor ne apropiem de marea sărbătoare şi cu această ocazie apar petrecerile tematice dedicate ei. Noi îţi spunem de ce anume ai nevoie pentru un machiaj de sezon cât mai frumos:

În general se poartă culorile tari pe buze ca ciocolatiul, roşul, cărămiziul sau purpuriul. În cazul în care nu ţi se pare că nu ţi se potrivesc aceste nuanţe, încearcă un luciu de buze în aceste culori.

Cât despre ochi, se poartă machiajul tip smokey eyes care încorporează nuanţe metalice ca argintiul, auriul sau chiar verde de salvie.

Câteva trucuri:

Smokey eyes

Pentru un machiaj cât mai reuşit, începe cu un negru cărbune pe care îl aplici cu degetele pe pleoapa mobilă, ca să se amestece mai bine. Pe pleoapa inferioară adaugi o culoare deschisă şi la sfârşit îţi conturezi ochii cu un creion negru după care te dai cu mascara. În cazul în care vrei să creezi iluzia unor ochi mai mari, ideal este să foloseşti culori pale care au puţin pigment strălucitor în ele, având grijă să le aplici pe toată pleoapa.

Buze superbe

Machiajul de sezon cere neapărat un roşu pe buze, având grijă să le ai bine conturate cu un creion special.

În ceea ce priveşte tenul, foloseşte un fond de ten mat care să reziste cât mai mult timp. De asemenea, nu uita să-ţi pui în geantă câteva lucruri care o să-ţi salveze machiajul de petrecere: şerveţele umede, corector şi ruj.

Saftiuc Anca