Trebuie neapărat să suferi pentru a fi frumoasă?

PureSense de la TEOSYAL

 – Cea mai completă gamă de acid hialuronic cu lidocaină de pe piaţa –

Teosyal, cel mai cunoscut acid hialuronic pentru puritatea şi concetratia să 100% naturală, se lansează acum într-o nouă formula unică – Pure Sense – cea mai completă gamă de acid hialuronic care are în compoziţie anestezicul local, lidocaină.

Multe femei evita să apeleze la injecţiile cu acid hialuronic, tocmai datorită fricii de durere. De acum însă, nu mai trebuie să suferi pentru frumuseţe, deoarece nouă gama PureSense de la Teosyal conţine lidocaină, un anestezic local, cu ajutorul căreia injectările devin complet nedureroase. Iar acest lucru este confirmat de studiile clinice desfăşurate în Franţa în 2010, prin care se dovedeşte că 9 din 10 pacienţi care au fost injectaţi cu Teosyal PureSense au experimentat o procedură care nu le-a creat niciun fel de disconfort.

„PureSense de la Teosyal revoluţionează industria produselor de reîntinerire facială tocmai pentru că aduce pe lângă eficacitate (durează până la 18 luni) şi confortul necesar. O procedură care poate multora li se pare costisitoare, este de fapt mai fezabila pe timp îndelungat decât modalităţile clasice prin care ne îngrijim fata. Gândiţi-vă că dacă în medie plătiţi 300 euro pentru injectarea acidului hialuronic care îşi menţine efectul între 6 luni şi 18 luni (în funcţie de varietatea utilizată şi de alţi factori), înseamnă că pe lună revine între 17 şi 50 euro, cost care se situează de cele mai multe ori mult sub preţul unei creme, chiar de nivel mediu, care nu poate să umple ridurile sau să creeze volume acolo unde ele lipsesc.

De aceea ar trebui să îndepărtăm din mintea consumatorului ideea că injectările cu acid hialuronic sunt scumpe întrucât până la urma realitatea dovedeşte că este mai ieftin să dai banii pe un produs care oferă rezultate imediate şi cu efecte de durată, decât să risipeşti bugetul pe creme ce nu pot să ofere aceleaşi beneficii”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician şi manager al companiei See. Try. Buy.

Produs în laboratoarele Teoxane din Geneva, Elveţia, Teosyal este lider pe piaţa brandurilor de produse cosmetice de reîntinerire facială, fiind apreciat de către cei mai renumiţi medici esteticieni şi folosit în peste două milioane de injectări realizate la nivel mondial în ultimii şapte ani. De asemenea, injectările cu acid hialuronic Teosyal sunt recunoscute în toată lumea pentru numărul redus al pacienţilor care experimentează efecte secundare cu un raport de 1/15.000 de pacienţi.

Lider de piaţă în România, Teosyal, are cele mai bune preţuri dintre brandurile premium şi face parte din top trei producători de acid hialuronic la nivel mondial, fiind unicul acid hialuronic care acţionează ţintit pentru a umple ridurile de expresie la nivelul fetei. Este un tratament eficient, obţinând o piele reîmprospătată şi relaxată într-un mod natural, cu efect de lungă durată.

Rolul gamei PureSense de la Teosyal este acela de a înlocui volumul pierdut cu vârsta sau boala, de a corecta schimbările statice din piele, de a umple ridurile profunde şi superficiale, fiind destinat pielii lăsate şi care şi-a pierdut suportul facial grăsos. Injectat în derm, gama PureSense repara în mod efectiv deficitul de acid din piele, datorită concentraţiei sale mari în această substanţă, rezultatul fiind vizibil imediat, motiv pentru care este recunoscut la nivel mondial ca fiind printre cele mai bune tratamente cosmetice nechirurgicale în tratarea ridurilor faciale.

Cum acţionează?

PureSense de la Teosyal este constituit dintr-un gel omogen şi monofazic, fiind mai puţin expus acţiunii distructive a radicalilor liberi, având o rezistenţă îndelungată, iar injectarea se realizează cu ajutorul unor seringi din sticlă specială în care este introdus acest ser. Este singurul brand de acid hialuronic ce oferă seringă cu cea mai mare capacitate şi putere de umplere: Ultimate, 3 ml.

Datorită lidocainei, injecţiile cu Teosyal au devenit acum compelt nedureroase, iar 99% dintre pacienţii care le-au experimentat sunt deschişi la o nouă reinjectare.

PureSense de la Teosyal este injectat direct în râd, ridică şi umple instantaneu ridul prin capacitatea lui de creştere a volumului acestuia. Imediat de la prima injectare ridul e în mod vizibil redus, iar neregularităţile din piele sunt reparate. Datorită acestui efect, PureSense oferă o altenativa chirurgiei estetice atunci când pielea este relaxată şi nu există o ptoză exagerată prin redefinirea conturului facial.

Se pot trata zone cu riduri profunde-moderate de pe regiuni faciale extrem de mobile (sunt nazogenian), zone faciale cu riduri fine, zone ce prezintă cicatrici depresibile pentru estomparea lor sau se pot utiliza pentru efecte de volum („mărirea buzelor”).

PureSense de la Teosyal este o gamă exclusivă de produse de umplere a ridurilor, bazate 100% pe acid hialuronic, nu sunt de origine animală şi sunt eficiente, sigure şi cu efect de lungă durată. Proprietăţile sale hidratante, lubrifiante şi vascoelastice fac pielea să fie catifelată şi bine definită.

Despre PureSense de la Teosyal va vorbi şi dl. Prof. Ioan Nedelcu în cadrul celui de-al şaselea Congres Internaţional Anti Age (AMAA) care va avea loc în perioada 6-8 Măi, la Poiana Braşov, la hotelul Piatră Mare.

Informaţii suplimentare despre gama PureSense de la Teosyal.

PureSense de la Teosyal este singurul brand de acid hialuronic ce are şi o gamă de cosmectice dermatologice, cu acid hialuronic în nanosfere, concentraţie de peste 10%, ce ajută la prelungirea efectului sau maschează locul de injectare. Gama de produse destinate nevoilor speciale, în ordinea crescătoare a vâscozităţii sunt: Meşo, First Lines, Global Action, Touch-up, Deep Lines, Kiss, Ultra Deep şi Ultimate.

See. Try. Buy este singura firmă din domeniul medicinii estetice din România poziţionată că med-spa provider. Din portofoliul său de produse fac parte şi FRAXEL – celebrul laser pentru tratarea melasmei şi a cictricilor acneice sau THERMAGE – radiofrecvenţa unipolară ce ridică pielea lăsată în numai o şedinţă şi CANDELA care a lansat de curând cel mai bun laser de epilare definitivă. Importat de către compania See. Try. Buy, brandul Teosyal este prezent la diferite congrese de talie naţională şi internaţională, fiind sponsor de platină în ultimii patru ani la World Antiage Congress, Monaco.