Trei metode de remodelare corporala last minute

Plăcerea organizării vacanței de vară vine la pachet cu grija pentru obținerea unei siluete fără cusur înainte de prima ieșire pe plajă. Sportului și alimentației sănătoase le vin astăzi în ajutor tehnologii inovatoare de remodelare corporală, rezultat al multor ani de cercetare în laboratoarele marilor branduri din industria internațională de frumusețe, iar principalii beneficiari suntem noi, femeile, care putem obține o piele perfectă și greutatea ideală după 4-6 ședințe de tratament, în condițiile respectării unui program alimentar corect.

tumblr_nq3iaiuYah1tuwqfro1_500

Estetiq Solutions recomandă 3 astfel de tehnologii de remodelare corporală, disponibile în saloanele sale partenere din toată țara:

  1. TriLipo combină în mod unic două tehnologii eficiente – Radiofrecvenţa Tripolară şi Activarea Dinamică a Muşchilor (DMA). Lucrând simultan prin utilizarea unui singur aplicator, ele creează un efect sinergetic care conduce la eliminarea grăsimilor, drenaj limfatic și întinderea pielii într-o manieră neinvazivă. Tehnologia TriLipo lucrează în acelaşi timp la nivelul dermului, hipodermului şi pe straturile de muşchi pentru a genera o reducere superioară a grăsimilor. Intern, TriLipo DMA face ca muşchii să se contracte, împingând în sus celulele grase. Extern, acestea sunt împinse în jos de către presiunea aplicatorului. Efectul rezultat de “comprimare” face ca grăsimea să se scurgă prin mecanismul patentat de drenaj limfatic DMA.
  2. Liposucția cu ultrasunete este o procedură care reduce depozitele de grăsime și celulita ce apar pe abdomen, coapse, talie, șolduri și brațe. Mai întai țesutul este încălzit de un aplicator ce folosește infraroșii, apoi cu ajutorul ultrasunetelor se acționează asupra celulelor de grăsime chiar și în cele mai profunde straturi. Liposucția cu ultrasunete acționează asupra celulitei, eliminând țesutul adipos, realizează drenaj limfatic și reconsolidează elasticitatea pielii. Astfel, silueta este frumos modelată și pielea arată perfect
  3. Tratamentul Cellulogy reunește masajul cu vacuum, liposucția și procedeul de rulare pielii, acționând pe țesutul adipos de sub piele pentru a elimina celulita. Prin stimularea circulației sângelui, Cellulogy determină o mai bună hrănire a pielii, acționând asupra cicatricilor și vergeturilor, pentru o piele gata pregătită să poate costumul de baie perfect.