TRENDS by Adina Buzatu a încheiat Feeric Fashion Show

Stilistul Adina Buzatu a pregătit pentru Feeric Fashion Days un concept surprinzător şi plin de culoare. Aceasta demonstrează că moda trebuie să fie înţeleasă şi abordată cu creativitate, nonşalanţă şi îndrăzneală. Ţinutele original stilizate din cele 52 de branduri internaţionale aflate în portofoliul TRENDS by Adina Buzatu se adresează unui public cu spirit liber, indiferent de stilul de viaţă al fiecăruia. Originalitatea conceptului a fost susţinută şi de muzica live interpretată de Gabriel Popescu (vioară şi dirijor), Ciprian Oprea (contrabas) şi Petre Viţelar (acordeon), membri ai Ansamblului Cindrelul Junii-Sibiu, dar şi de prezenţa a trei modele feminine îmbrăcate în ţinute masculine, accesorizate cu elemente de inspiraţie gipsy, care au adus un plus de culoare şi dinamism.

„Mă bucur că, la fel ca în fiecare an, am fost alături de publicul sibian căruia i-am pregătit o colecţie din piese vestimentare TRENDS, stilizate special pentru acest eveniment. Piesele vestimentare aflate în portofoliul TRENDS sunt versatile şi pot fi combinate astfel încât să poată fi obţinute, de fiecare dată, ţinute complet diferite.

Cu fiecare colecţie şi prezentare încercăm să le arătăm bărbaţilor din România că cele mai importante lucruri în alegerea unei ţinute sunt calitatea produselor şi atenţia cu care acestea sunt realizate, că o garderobă adevărată se construieşte în timp, cu piese versatile şi creative ”, declară Adina Buzatu.

Adina Buzatu este promotorul unui concept original în moda masculină. TRENDS îmbină calitatea excepţională a unor branduri vestimentare cu servicii de stilism particularizat în funcţie de personalitatea, aspectul fizic şi modul de viaţă al fiecărui bărbat dornic de o imagine corectă.

Astfel, la Sibiu, costumele Messagerie şi Sand, cât şi sacourile Royal Hem au fost însufleţite de imprimeurile florale în culori vibrante de la Paul and Joe. Ţinutele au fost personalizate prin accesoriile din mătase naturală precum batiste, papioane şi eşarfe de la Calabresse şi Ascot. Bretelele Albert Thurston şi pantofii de manufactură de la Ortigni şi Raparo au demonstrat, încă o dată că detaliile fac diferenţa.