TRIBUTE Club aniverseaza sase ani de concerte live

O dublă aniversare are loc joi seară și o petrecere de neuitat se anunță a avea loc alături de formația FreeStay care sărbătorește trei ani de activitate în cadrul deja celebrului Club TRIBUTE care bifează șase ani de concerte live. Intrarea în cadrul evenimentului de joi este gratuită iar ora de deschidere este 22:00.

 

Casa muzicii live inaugurează un nou capitol după redeschiderea care a avut loc în urmă cu trei săptămâni și anunță un nou sezon de evenimente și concerte live din care nu vor lipsi cei mai indrăgiți artiști și trupe de muzică rock, pop, folk, blues, jazz șamd.

Cu o listă lungă de artiști care i-au calcat pragul și au concertat pe scena sa, TRIBUTE Club promite o seară de neuitat în cadrul celei de-a șasea aniversări alături de formația FreeStay care la rândul ei împlinește trei ani de activitate.

Despre trupa FreeStay nu am mai putea spune decât că la ora actuală este una dintre cele mai îndrăgite și mai bune trupe de coveruri din sfera muzicală românească, reușind de-a lungulul timpului să se afirme pe scenele mai multor evenimente live și să reușească să satisfacă publicul și prin intermediul canalelor media radio cât și tv.

Aniversare TRIBUTE Club 1

Pentru că TRIBUTE Club este locul în care oamenii vin să asculte muzică bună, să petreacă timp de calitate alături de prieteni și să ia parte la petreceri cu adevărat memorabile, seara de joi 1 octombrie promite un show electrizant alături de FreeStay.

 

Petrecerile continuă săptămâna aceasta și vineri și sâmbătă. Aniversarea TRIBUTE nu se oprește joi și continuă pentru încă două zile cu formatiile Tibi Scobiola Band și Publika.
Tibi Scobiola revine pe scena TRIBUTE vineri 2 octombrie în timp ce Publika o să încânte publicul clubului sâmbăta 3 octombrie. Prețul unui bilet de intrare este 30 de lei iar ora de deschidere pentru zilele de vineri și sâmbătă este 22.00.