Tunsorile vedeta ale toamnei de la Wella

 

SA Umbra SS 2015

Schimbarile de anotimp vin cu noutati pe toate planurile. Inclusiv parul are nevoie de un aspect proaspat. Vestea buna pentru noul sezon este ca tunsorile sunt purtabile si usor de aranjat. Antoaneta Stoican,  membru in echipa creativa de top hairstylisti Wella Professionals Romania, ne spune care sunt directiile toamnei.

antoaneta-stoican

Tunsoarea pixie.  Daca avem parul scurt putem opta pentru tunsoarea pixie care are o revenire,  dar pe varianta mai texturata, destul de simetrica si lungimi variate de scurt si lung. Se pleaca de la tunsoarea de baza pixie si se fidelizeaza pe fiecare persoana in functie de forma fetei, textura si tipul parului.

Bobul lung. Pentru persoanele cu parul mediu se merge pe varianta boburilor lungi , nu cu scari, ci cu multa textura pe zonele de varf, lucrate mai mult intern cu graduare sau layering.

Parul lung ramane si el in moda, iar toamna acesta pletele se poarta in vant. Avem linii exterioare pe drept sau rotund, cu bretoane lungi usor subtiate pe varfuri, fara finaluri brute si groase. Parul trebuie sa arate aerat, treptele sunt subtile create in interiorul tunsorii si parul pare ca se unduieste usor pe forma corpului.