Tutu Love the color

Republic of Tutu este o tara a fanteziei, o tara a culorilor si a atitudinii. Daca vrei sa fii altfel, devino cetatean al ROT, poarta un tutu si simte cum iti cresc aripi din fire de fantezie si sclipiri de stele. Indrazneste!

Numele meu este Iuliana Manea si stiu ca mi-am descoperit un talent pe care-mi place sa-l cultiv. Pregatirea mea pana acum cuprinde liceul de informatica si facultatea de drept a Universitatii Bucuresti. Aparent nimic care sa ma pregatesca pentru noul meu vis, insa cu multa munca, talent si un strop de noroc stiu ca am sa trec peste toate si voi reusi.

Uite că nu e chiar ușor să treci de la un plan la a-l pune în practică, însă mă voi strădui de acum înainte să vă fac pe plac tuturor celor care mi-ați scris că vreți tutu-uri făcute de mine. Momentan (sper eu pentru o scurtă perioadă) nu îmi permite timpul să procesez comenzi personalizate, însă sper ca acele câteva tutu-uri pe care le am disponibile să-și găsească doritoare de a le scoate la plimbare. Iar prețurile sunt ca de reînceperea activității, adică reduse

Iată primele două tutu-uri pe care le am deja făcute, gata de expediat.

Tutu Autumn Simphony

Confecționat din tulle soft, în nuanțe de verde mentă, bej-rose și galben intens. Lungimea lui este de 35 cm, iar măsura taliei (elastic neîntins) este de 75 cm. Talia este înfășurată în panglică de organza. Ar fi trebuit să fie 95 de lei. Preț promoțional 70 lei.

 

 

 

Tutu Love the color

Confecționat din tulle crystal – material lucios, care își păstrează forma la întindere – în nuanțe de roz fucsia, mov închis și galben. Este un tutu cu trenă, și pornește de la 35 cm în față, pentru a ajunge treptat la 75 cm în spate. Culorile sunt dispuse simetric, iar talia este înfășurată în 2 culori de panglică de satin, ce se leagă în fundițe în laterale. Măsura taliei (elastic neîntins) este de 75 cm. Preț promoțional 130 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutu-urile sunt confecționate manual, din fășii de 15-20 cm lățime, oferind posibilitatea combinației de culori și volum. Pentru că duc lipsă de timp, pot fi livrate doar prin curier, cu plata ramburs. Înainte de a comanda, asigurați-vă că măsurile vi se potrivesc.

 

Mai multe detalii despre comenzi: http://republicoftutu.wordpress.com

http://republicoftutu.ro/