Twisted Romance – Reinterpretarea accesoriilor semnate Anca Irina Lefter

Colectia reprezinta femeia de astazi, puternica si independenta, libera in exprimare si dornica de un look provocator, statement al propriei sexualitati. “Ooo..Da!” inseamna un model feminin definit de dorinta, ratiune, comunicare si actiune.

Colectia “Ooo..Da!” este realizata din piele naturala de cea mai buna calitate si accesorii metalice, argintii sau aurii. Produsele sunt unicat, disponibile la comanda in diferite culori si  orice marime. Fiecare piesa din colectia “Ooo…Da!” are propria sa poveste.

Accesoriile sunt disponibile pentru vanzare pe site-ul oficial si prin magazinele partenere: http://ancairinalefter.ro/ail-stores.html.

Povestea Anca Irina Lefter

Anca Irina Lefter este un designer indraznet, vizionar, care aduce in atentia publicului, prin creatiile sale, povesti de viata.  Este mereu in cautarea unor noi provocari, forme, texturi si volume care sa defineasca stilul fiecarei persoane care ii poarta accesoriile.

In spatele fiecarei colectii sta o poveste, o experienta personala, un moment din viata, extras din amintiri.

Accesoriile Ancai indeplinesc vise, contureaza si definesc atitudini. Sunt creatii conceptuale si, totodata, incarcate de emotie. Produsele AIL sunt o exprimare a personalitatii rebele, dezlantuite, avangardiste, cu gust pentru inovatie, pentru provocare, pentru creativitate nelimitata. Sunt mai mult decat simple accesorii, sunt obiecte-statement pentru un fel de a fi, de a gandi si de a privi.

DSC_0099

 DSC_0111

DSC_0103

DSC_0121 DSC_0115DSC_0060

DSC_0003 DSC_0025DSC_0064

DSC_0053 DSC_0074