Uk Style cu Lee Cooper in noua locatie deschisa in Baneasa Shopping City

Cu o tradiţie de peste 100 de ani în realizarea pieselor vestimentare din denim, Lee Cooper prezintă o nouă colecţie de jeans creată în spiritul clasic al brandului britanic, marcând în acelaşi timp ultimele tendinţe în modă.

 Lee-Cooper-toamna-iarna-13-14(2)

Inspiraţia colecţiilor Lee Cooper are ca punct de plecare originea londoneză a brandului şi se manifesta prin dorinţa de a face accesibil inconfundabilul stil britanic la nivel global.

Pe lângă detaliile deja clasice ale jeanşilor – cusăturile contrastante, eticheta roşie cu logo-ul brandului, materiale din denim realizate exclusiv pentru Lee Cooper, noua colecţie ne aduce şi croieli must-have: slim, bootcut, skinny şi straight.

 Lee-Cooper-toamna-iarna-13-14(3)

Lee Cooper Denim For Women

Noua colecţie de jeans pentru femei va aduce, pe lângă croielile clasice – straight şi bootcut, atât de uşor de purtat în ţinutele casual, şi modele pentru acelea dintre voi ce îşi doresc o pereche de jeans cu un cut mai special. Cu talie înaltă, normală sau joasă, în noua colecţie regăsiţi, cu siguranţă, un model potrivit pentru orice siluetă. Dacă doriţi o pereche de jeans skinny, puteţi alege între modelele Alexi şi Pearl. Aceştia pot fi integraţi cu uşurinţă în vestimentaţia office, dar sunt potriviţi şi într-o ţinută relaxată de weekend.

Dintr-un denim special realizat pentru Lee Cooper, aproape fiecare model de jeans este prezent într-o varietate de nuanţe.

 A4-Alexi

Lee Cooper Denim For Men

Bărbatul Lee Cooper este o persoană relaxată, dinamica, abordabila, aflată în o permanentă căutare de piese vestimentare bine realizate. Acesta urmăreşte tendinţele însă apreciază şi prefera linia clasică dată prin detaliile specifice unui brand cu tradiţie precum Lee Cooper.

Jeanşii noii colecţii Lee Cooper sunt realizaţi în stilul denimului autentic britanic, făcându-se remarcaţi prin detaliile uşor recognoscibile ale brandului.

VB__0927

Prezenţi în orice cut – slim, straight, regular şi slim boot, jeanşii Lee Cooper au diferite texturi şi vin într-o varietate de nuanţe. De la clasicii jeans regular bleumarin (Arthur), până la cei slim (Aidan sau Norris) fiecărei perechi i se acordă o atenţie deosebită la finisaje, detalii şi cusături.

VB__1664

Cu ocazia lansării noii colecții denim, Lee Cooper a realizat clipul concept Heritage is Priceless – Lee Cooper Since 1908. Videoclipul, fabricat în România în regialui Spike de la Evil Twin Studio, are ca personaje principale câteva dintre cele mai apreciatemodele ale momentului: Lavinia Sima, Delia Tudose, Luana, Florin Sopcu și Aureliu Surulescu.

În clip, fiecare dintre personaje are un rol bine stabilit, corelat cu o anumită croială de jeans, totul într-un stil de viață Lee Cooper.

 VB__1582

Începând cu mijlocul lunii septembrie, Lee Cooper vă așteaptă în noul magazin din Băneasa Shopping City, vis a vis de Grand Cinema Digiplex, într-un spațiu realizat după un concept nou, exclusiv Lee Cooper.