Uleiul Pentru Salata Presat La Rece – Un D’Artagnan Al Bucatariei

Daca iubiti beletristica, teatrul si filmul, daca va place sa ganditi si sa traiti adevarat, prin toti porii, nu o puteti face neodihnindu-va sau alimentandu-va gresit. Se stie ca cei trei muschetari aveau un principiu dupa care actionau: „Toti pentru unul, unul pentru toti!”. Sano Vita va invita sa va convingeti de adevarul acestor vorbe, propunandu-va tuturor celor care iubiti sanatatea si echilibrul in alimentatie, sa beneficiati de avantajele mix-ului de uleiuri de susan, dovleac si floarea soarelui, combinate intr-unul singur, superperformant, 100% natural, obtinut prin presare la rece, fara conservanti sau alte substante chimice si care se cheama, simplu, pe intelesul tuturor: Ulei pentru salata, presat la rece!

Acest D’Artagnan al uleiurilor, cu un gust special si unic, are o aroma deosebita, inconfundabila si este extrem de folositor in duelul cu imbatranirea, bolile de inima si diabetul. Asa descoperiti adevarul expresiei „Unul pentru toti…”.  Aidoma muschetarilor, care intruneau o serie de calitati fizice si morale, sunt si uleiurile produse prin presare la rece. Datorita faptului ca temperatura in timpul presarii nu depaseste 49°C, si ca, decantate in mod natural, toate elementele nutritive raman incorporate, calitatea acestui ulei pentru salata este net superioara celei a uleiurilor obtinute prin metode industriale. Fiind produse nerafinate, uleiurile presate la rece trebuie pastrate in locuri intunecoase, ferite de lumina soarelui. Aceste lichide sunt similare sucului de fructe, proaspat stors, pastrandu-si in intregime complexul de vitamine. Ce se gaseste in uleiul special conceput pentru salata?  Un intreg arsenal de „razboi”, cuprinzand grasimi sanatoase mono si polinesaturate (Omega-3 si Omega-6), acid oleic (Omega-9), vitamine (E, K), minerale (calciu, cupru, zinc), fitosteroli si antioxidanti.

Introducand in alimentatie uleiul presat la rece, activati muschetarul din dumneavoastra in lupta cu kilogramele in plus si in procesul de vitaminizare a intregului organism, iar batalia inspirata pe care o veti duce va va oferi un gust de neegalat.

Retineti ca acest ulei este compatibil cu orice fel de salata, dar poate fi folosit si peste legume gratinate sau coapte pe gratar, in supe reci (tip gazpacho) sau supe crema, precum si in orice alt preparat culinar care presupune o calire usoara (nu prajire in baie de ulei).

Si daca tot am amintit de „toti pentru unul si unul pentru toti”, actionati ca niste adevarati muschetari si oferiti-le acest ulei aparte si celor cei dragi voua. Mens sana in corpore Sano Vita!