Un cadou deosebit marca Miozotis Jewels

În oraş este aglomeraţie mare. Moş Nicolae a ieşit deja la cumpărături. Voi ce faceţi? V-aţi pregătit ghetuţele?  Mai sunt câteva zile şi primim cadouri de la moş. Dacă nu ai idei îţi sugerăm noi câteva.

De curând am descoperit Miozotis Jewels, o afacere hand made realizată la modul cel mai profesionist de Maria Balint. Produse unicat realizate manual din materiale diversificate, combinate într-o manieră ingenioasă.

,,Totul a început de la pasiunea pentru origami, flori, culori, machiaj şi obiecte decorative. Ştiind câte ceva despre lucrul cu pasta polimerică, m-am apucat să fac primele bijuterii, nişte broşe în formă de flori.”, spune Maria Balint, creatoarea bijuteriilor Miozotis Jewels.

De la materialele simple Maria a început să experimenteze idei şi texturi noi. ,,Cum ideile vin pe parcurs, după ce mi-am lărgit paleta cromatică începând să amestec culorile, a mai fost doar un pas până la a descoperi alte texturi, alte forme şi în final alte materiale. Aşa am ajuns să lucrez cu pastă polimerică în combinaţie cu material textil, lemn, sârmă, scoici, mărgele din sticlă, etc.”, ne-a povestit Maria Balint, creatoarea bijuteriilor Miozotis Jewels.

Inspiraţia vine de oriunde

,,Sursa mea de inspiraţie poate fi o floare, o persoană, o melodie, o culoare, o rochie, un peisaj, în general tot ceea ce este frumos şi de bun gust. De aceea modelele sunt variate. Pot face de la bijuterii romantice, elegante, sofisticate până la bijuterii jucăuşe, îndrăzneţe, nonconformiste.  Pot realiza la comandă bijuterii pentru o anumită ţinută, pe baza unei fotografii, sau pot face o bijuterie pentru o anumită persoană, dacă doriţi să faceţi un cadou deosebit. “, spune Maria Balint, creatoarea bijuteriilor Miozotis Jewels.

Moş Nicolae, Moş Crăciun se apropie cu paşi rapizi. Aşa că profitaţi de oferta Mariei şi achiziţionaţi un cadou deosebit pentru persoanele dragi.

La ce să ne aşteptăm pe viitor

,,Mi-e mai greu să vorbesc despre colecţiile viitoare, pentru că ideile îmi vin pe moment. Pentru viitor îmi doresc să particip la mai multe târguri. Mă pregătesc pentru Mărţisor, 8 Martie, „Femei pe Mătăsari”, „Street Delivery” şi orice alt eveniment la care consider că mă încadrez. “, relatează Maria Balint, creatoarea bijuteriilor Miozotis Jewels.

,,Pentru colecţiile viitoare doresc să lucrez mai mult cu sârmă, să învăţ tehnici noi de modelare a acesteia. Restul e surpriză!”, conchide Maria Balint, creatoarea bijuteriilor Miozotis Jewels.

Mai multe produse găsiţi şi pe pagina de facebook http://www.facebook.com/pages/Miozotis-Jewels/462252933831573?fref=ts  şi pe site-ul http://miozotisjewels.blogspot.ro/