Aerodromul Comana, un loc special, o relaxare inedită

V-a plăcut povestea lui Nils Holgersson care a zburat cu gâştele sălbatice? Vă propunem să vedeţi cum este să zburaţi deasupra Deltei Neajlovului, să vedeţi locuri ce nu pot fi străbătute cu piciorul, păsări şi animale sălbatice ce vă vor arăta o altă lume, atât de aproape de Bucureşti.

O experienţă inedită

În Parcul Natural Comana, mai exact la Aerodromul Comana, se pot face călătorii în aer cu parapanta cu motor. O experienţă de neuitat pentru toţi amatorii de senzaţii tari. Toată această experienţă este, însă, atent monitorizată de pilotul instructor Marian Cojocaru.

Pentru cei interesaţi să viziteze Parcul Natural şi să experimenteze zborul, Aerodromul Comana este situat la 23 de km de Bucureşti. Condiţiile pentru pasageri sunt minime. Trebuie doar să aibă o greutate sub 120 de kg şi să nu sufere de probleme cardiace sau psihice.

De asemenea, dacă vreţi să încercaţi această activitate trebuie să mai ştiţi că zborurile se fac cu programare la telefon, pentru că depind de prognoza meteo. Tel: 0752073503/0752073505. Pasagerii primesc echipament complet la aerodrom.

Despre Delta de lângă Bucureşti

Delta Neajlovului este o deltă de interior, a două ca biodiversitate după Delta Dunării, găzduind 141 specii de păsări şi aproximativ 13 specii de peşti din care ţigănuşul şi cleanul de Comana se găsesc doar aici. Este mărginită la sud de Codrii Vlăsiei care în acestă zonă sunt formaţi predominant din tei, salcâm şi stejar.

Aici, la Comana, în mijlocul pădurii într-un loc numit „Fântâna cu nucu”, a fost ucis Vlad Ţepes în anul 1476, trupul său fiind înhumat la Mânăstirea Comana.”

Mai multe detalii despre Aerodromul Comana găsiţi pe www.motoflyro.ro.