Un par perfect drept si neted cu BaByliss Paris

Placa de îndreptat părul constituie unul din accesoriile cu ajutorul cărora fiecare femeie îşi poate aranja singură părul, în doar câteva minute, fără a fi nevoită să meargă la salon. Și cum toate ne dorim un păr incredibil de neted, sănătos și lucios, BaByliss Paris, bandul numărul 1 în Europa în materie de styling și îngrijire personală, oferă o gamă de soluții de îndreptat părul ce vor satisface și cele mai exigente cerințe. În sfârșit, poți duce coafatul într-o nouă dimensiune, poți experimenta oricât de des vrei, cu o protecție excelentă și cu un sistem menit să-ți transforme părul în cel mai de preț accesoriu.

ST100E_2 ST100E_3

Cu plăcile de îndreptat părul BaByliss Paris te poți bucura de rezultate perfecte, de durată și de un păr strălucitor cu aspect mătăsos. Soluțiile BaByliss Paris au proprietăți revoluționare ce mențin sănătatea părului, îl îngrijesc și îi conferă strălucire.

Tehnologia pe bază de ioni este proiectată special pentru a proteja sănătatea părului şi pentru a asigura o coafare perfectă. Acestă tehnologie eliberează milioane de ioni activi care funcţionează precum un balsam. Aceştia învăluie fiecare fir de păr şi refac rapid echilibrul de umezeală al părului, care se pierde de obicei prin coafarea cu căldură excesivă. În plus, ionii îmblânzesc rapid părul electrizat şi lipicios pentru fineţe şi strălucire ce se simte la atingere.

ST389E 3d copy

O altă caracteristică inedită este BaByliss Diamond Ceramic, un înveliș fin, durabil și sofisticat care protejează părul și îi conferă un look strălucitor. De asemenea, asigură o alunecare netedă pentru un păr minunat în doar căteva minute.

Plăcile BaByliss Paris dispun și de oprire automată pentru sporirea siguranței și prevenirea cazurile de supraîncălzire a plăcilor.

Cea mai lucioasă și sănătoasă coafură, cu strălucire radiantă şi un păr fin o poți obține cu placa de întins părul I-Pro Curler Intense. Setările digitale cu căldură ajustabilă te ajută să ai mereu un păr neted, iar tratamentul cu ioni îți face părul strălucitor, neelectrizat. Marginile cu striații contribuie la aranjarea vărfurile pentru a obține un rezultat perfect și controlat de bucle și onduleuri.

Cu cele șase trepte de temperatură perfecte pentru orice tip de păr, placa I-Pro Curler te ajută să-ți îndrepți în câteva minute părul, protejandu-l în același timp.

ST327E_3d copy

Varianta I-Pro Elegance are plăci cu înveliș Satin Touch pentru un păr moale și foarte neted. Tehnologia I-Temperature face ca placa să se încălzească instant pentru a scurta timpul necesar pentru aranjarea părului. Sistemul de îndreptat părul de la BaByliss Paris permite o coafare eficientă cu protecţia maximă a părului datorată celor trei setări ale temperaturii ce se adaptează perfect la diferite tipuri de păr. I-Pro Curler Elegance este perfectă pentru toate tipurile de păr, foarte simplu de folosit şi întotdeauna la îndemână pentru rezultate fabuloase în câteva minute. Aparatul este însoțit de o husă elegantă, rezistentă la căldură ce oferă protecție plăcii de îndreptat părul.

Placa de îndreptat părul Slim Digital este ideală pentru îngrijirea părului cât mai bine în timp ce plăcile înguste și lungi ajută la realizarea coafurii dorite într-un timp cât mai scurt. Ecranul digital oferă precizie în alegerea funcţiilor potrivite fiecărui tip de păr. Placa perimite o alunecare ușoară, îndreaptă părul dintr-o singură trecere și te ajută să realizezi o coafură perfectă.

Cu plăci de întins părul de la BaByliss Paris vei avea mereu un păr perfect, sănătos, strălucitor și mătăsos.

Mai multe detalii găsești pe site-ul www.babyliss-romania.ro și la principalii parteneri: eMAG, Flanco, Carrefour, Kaufland, evaMAG, Auchan, Cora si ClickShop.