Un proiect special – Homemade Stuff

Pentru că ştim că vă plac proiectele noi, mai ales dacă implică şi factorul inovaţie, astăzi vă prezentăm Homemade Stuff. Un business îndrăzneţ, care implică realizarea unor accesorii creative. Un business născut din pasiunea pentru frumos. Aceste produse se găsesc în cantitate limitată şi, dacă ai achiziţionat un astfel de accesoriu, cu siguranţă nu îl vei mai găsi altundeva.  

,,Ideea acestui business a apărut în urma necesităţii de a oferi produse de calitate pe piaţă. M-am gândit să vin cu acest gen de produse ca o notă veselă şi personală. Sunt produse trainice, care reprezintă spiritul uman. Genţile textile ocupă foarte puţin spaţiu, sunt deosebit de practice mai ales pentru mămici şi copii, dar şi necesare pentru ambalarea cadourilor pentru cei dragi. Sunt produse aspectoase şi rezistente în timp, înzestrate cu o notă personală şi creativă care se transmite din partea celui care le creează către utilizatorul final prin intermediul celui care le oferă.”, povesteşte Cristina-Maria Caraman, realizatoarea Homemade Stuff.

 

Materialele folosite pentru aceste produse sunt din bumbac de cea mai bună calitate produse în Spania, iar produsele sunt unicat. Motivele articolelor sunt inspirate din natură, de oameni şi de culori, iar pe măsură ce tânăra creează îi vin noi idei de combinaţii.

,,Este o afacere de familie inspirată de mama mea. Doresc să fac serii limitate şi cât mai creative, fapt pentru care sunt deschisă la comenzi personalizate.’’, spune Cristina-Maria Caraman, creatoarea produselor Homemade Stuff.

Despre o nouă colecţie

,,Acum încă am idei pentru colecţia de Crăciun, însă am început să lucrez şi pentru următoarea care va fi pentru ziua îndrăgostiţilor. Planurile de viitor se conturează treptat şi acum ceea ce planific sunt colecţii sezoniere (anotimpuri, Paşte, vacanţă), iar pe termen mai lung ceva legat de copii, geografie şi naţiuni, pentru că produsele merg foarte bine şi ca suveniruri.”, spune Cristina-Maria Caraman, creatoarea produselor Homemade Stuff.

Ce spune Cristina-Maria Caraman despre ea

Sunt o persoană creativă care doreşte să rupă monotonia lumii în care trăim. Rutina şi stereotipurile ne pot strica echilibrul personal şi cum acesta este esenţial am ajuns să îmi doresc să fac ceva pentru sufletul meu şi al celor din jur.

Cum eu am avut întotdeauna o pasiune pentru design o pot îmbina destul de bine cu experienţa pe care mama mea a capătat-o în verificarea calităţii materialelor şi a produsului finit. A fost o perioadă în viaţa mea când aveam mai mult timp liber şi îmi plăcea să mă deosebesc prin ceea ce îmbrăcam, fapt pentru care îmi alegeam materialele şi cu ajutorul unei bune amice croitorese îmi cream costume care mă diferenţiau.

Mai multe produse găsiţi şi pe pagina de facebook Homemade Stuff http://www.facebook.com/pages/Homemade-Stuff/518907724785955