Unconscious united! Fe[Male] & BAWS.

baws afis

THIS IS NOT AN EVENT! IT’S A PARTY!!! 

Dress code: YOU! your own style, your own rules!

Wear your attitude and let’s party like nobody!

We are waiting for you!!

https://www.facebook.com/events/192674287573290/

Entourage Bar-Club-Lounge:
Soseaua Nordului nr. 7-9, Bucuresti (Herastrau)

ARTISTS:

▶MOONSOUND
http://www.facebook.com/djmoonsound
http://www.soundcloud.com/moonro

▶ VICTOR STANCOV
http://www.facebook.com/victorstancovro
https://soundcloud.com/victorstancov

Unconscious United Invitation

What is Unc♀nsci♂us United?
Well, it’s easy : #streetstyle , #urban, #unisex, #party, #collection, #Fe[Male], #baws, #newyork, #summer, #group, #different, #image, #fun , #fashion, #beyourself, #attitude, #lifestyle .

Fe[Male] reprezinta o lume de volane dezordonate si de cravate perfecte, o lume de dihotomii voluntare, de barbati si de femei, de asocieri neasteptate. Un mozaic de androgenitate, o androgenitate a ideilor si a senzatiilor. Designerul brandului este Mirela Fraser, cea care a lansat in ianuarie 2010 conceptul in jurul caruia se invart creatiile Fe[Male]. Acestea cuprind materiale neconventionale precum si o interpretare originala, geometrica a formelor si proportiilor. Colectiile Fe[Male] s-au bucurat de un real succes inca de la prima prezentare de moda, fiind admirate de iubitorii de moda de pretutindeni; piesele au fost adaptate pentru tinutele street style din cadrul Paris Fashion Week din septembrie 2012, avand aparitii in reviste ca Vogue Brazilia, Vogue Spania, L’officiel sau UK Telegraph.

Fe[Male] Fashion Brand
Showroom: Str. Vasile Lascar, nr.18, interfon 8, Bucuresti

www.female-boutique.com

https://www.facebook.com/FEMALEOFFICIAL

BAWS. este un grup de imagine pentru street style-ul din Romania. Sunt diferiţi, dar se prezintă ca un tot unitar. Grupul este legat de o prietenie care transpiră dincolo de fiecare posibil moment temporar furat de o cameră.

Dacă la început a fost un proiect menit să promoveze stilul urban şi bunul gust în Bucureşti, acum a luat amploare. BAWS sau Be Awesome with Style a devenit un curent, destul de versatil, menit să promoveze o reiventare a conceptului fashion atât în Bucureşti, cât şi la nivel naţional. Curentul s-a născut din dorinţa a opt tineri pasionaţi de nonconformism, atât în ceea ce priveşte moda, dar şi stilul de viaţă.

Mişcarea BAWS este o mişcare proaspătă care se reiventează în fiecare zi, care revoluţionează şi îmbină elemente haute couture din modă cu prêt-à-porter este o mişcare ce doreşte să te reinventeze şi pe tine! Cei opt membri sunt diferiţi, la fel cum suntem noi toţi, dar sunt uniţi de nonconformismul pe care vor să îl împartă cu lumea, de ideile cu care, spun ei, vor chiar să schimbe lumea, pentru început, microuniversul în care se învârt.

Ce aduc BAWS nou în România? O schimbare a tot ceea ce par a fi reguli ale modei, ale stilului de viaţă, ale normalului. Dacă până astăzi roşul şi verdele erau culori complementare, acum roşul şi verdele nu mai au etichete. Când spui BAWS nu poţi să lipeşti o etichetă, asta se încearcă prin mişcare, dezlipirea etichetelor vestimentare, sociale, profesionale. BAWS –Be Awesome With Style sau Be Awesome Without Labels.

https://www.facebook.com/BAWStyle