Unde petrece Antonia Valentine’s Day!

Într-un cadru perfect ce îmbină în mod elegant estetica spațiului cu arta culinară, Le Premier este locul unde veți descoperi ambientul perfect.

Amplasat chiar pe malul mării, restaurantul este ideal pentru cei ce doresc o cină la lumina lumânărilor într-o atmosferă intimă, idilică.

De Valentine’s Day, Le Premier vă invită să petreceți o seară specială în compania Antoniei, care va întreține atmosfera cu cele mai cunoscute piese ale sale.

Meniul poartă marca renumitului Chef Patrizia Paglieri, unul din cei mai talentați chefi din România, care a gătit pentru staruri internaționale precum Giani Morandi, Joe Cocker, Andy Garcia sau Liza Minelli. Sunteți așteptați să vă delectați împreună cu alesul inimii de un meniu haute cuisine și băuturi alese, totul într-un decor superb, chiar pe malul mării.

Printre preparatele alese de Patrizia se numără vittelo tonnato cu salată de ardei copți prosciutto crudo e bococinni mozzarella, dorada cu sos lime și garnitură de legume în sos dulce acrișor sau panna cotta (meniul complet aici).

“Aducem la restaurant cele mai bune ingrediente, proaspete, din Italia. Roșii folosim doar vara din România, pentru că vara roșiile voastre de țară au un gust extraordinar, dar iarna le importăm din Italia. De acolo vin și florile de dovleac, și oregano, și peperoncini… Aromele fac toată diferența. De aceea, pentru meniul de Valentine’s Day am ales preparate care stimulează simțurile gustative”, mărturisește Patrizia.

Despre Restaurantul Le Premier

Restaurantul Le Premier se află într-o locație selectă cu o priveliște superbă spre Marea Neagră.

Meniul poartă semnătura Chef-ului Patrizia Paglieri și cuprinde specialități atât din bucătăria rece (pate de ficat de gâscă, rulouri de ton cu avocado sau bruschette cu hribi, trufe și mascarpone) cât și din bucătăria caldă (crab flambat în coniac cu mousse de avocado, piept de rață cu ierburi și oțet balsamic și multe altele). Și dacă nu te poți dezlipi de priveliștea restaurantului, poți rămâne peste noapte la hotelul amplasat în zona plajei Modern din Constanța.