UNVEILED 6 a dezvăluit creaţiile tinerilor designeri români pentru primăvară – vară 2012

Sâmbătă 12 mai, UNVEILED 6 i-a reunit din nou pe iubitorii de modă în cadrul unui eveniment special, care a adus în lumina reflectoarelor cele mai noi şi originale proiecte de artă vestimentară ale tinerilor designeri romani.

UNVEILED 6 singurul târg de modă dedicat în exclusivitate designerilor români aflaţi la începutul parcursului profesional – s-a desfăşurat în intervalul orar 11:00 – 19:00, la Iqonique Class Studio – un spaţiu dedicat creativităţii, pasiunii pentru modă şi entuziasmului pentru frumos, un adevarat icon al luxului şi al rafinamentului.

Prin selecţia riguroasă a proiectelor expuse şi promovate, UNVEILED a constituit, încă de la primele ediţii, o rampă de lansare pentru noua generaţie de designeri. Totodată, pentru publicul iubitor de modă, de inovaţie şi creativitate, evenimentul a reprezentat o experienţă alternativă de shopping 100% autentic.

Printre designerii vestimentari prezenţi la UNVEILED 6 s-au numărat: Anca Miron, Astrid Ţîrlea, Bookletta, Bowtique, Coolta, Fandacsia, Florentina Giol, Irina Irimia, Larisa Dragna, Loredana Nedelcu, Mihaela Carp, passepartouS, Pompon, Rue des Trucs şi Zenya Fashion Atelier. Jumătate dintre aceştia au fost la primul lor contact cu piaţa, prezentându-şi în premieră ideile creative, în cadrul evenimentului.

UNVEILED 6 a găzduit petrecerea care, aşa cum ne-a obişnuit, a stat sub semnătura inovaţiei şi a creativităţii – ABSOLUT Designers Night Out.

ABSOLUT Designers Night Out a reprezentat evenimentul ideal pentru a marca o nouă etapă a campaniei ABSOLUT Blank. Astfel, pe lângă discuţiile fascinante cu designerii şi cocktail-urile chic pe bază de ABSOLUT VODKA, invitaţii la petrecere au avut ocazia să descopere şi cea mai nouă creaţie, cea de-a cincea pânză a uriaşei sticle de ABSOLUT. Aceasta a fost semnată de Alina Buzilă în colaborare cu Mihaela Pavelescu, artist plastic şi designer de interior, cu numeroase lucrări de pictură murală şi amenajări interioare.

Alina Buzila este Creative Director la Rue des Trucs, un brand de casual clothing creat în 2010, ca un apel la normalitate, simplitate şi easy to wear, promovând linii curate, detalii smart, lejeritate şi minimalism.

Ice Flower, lucrarea celor două tinere, a fost inspirată de mozaicul catalan şi de fascinantul Antonio Gaudi. “Ice Flower a pornit de la claritatea sticlei şi calitatea de a fi rece, de aceea am ales coloristica alb/albastru, iar floarea este un simbol al frumuseţii şi al creativităţii în cel mai pur sens natural”, a declarat Alina Buzila.

 UNVEILED 6 este un eveniment susţinut de Fantazia PR Boutique şi ABSOLUT VODKA.