Uptown Girl revine cu a 3-a editie de Christmas Village

Uptown Girl revine și in acest an și te invită să pregătim împreună un Crăciun magic. Si nu, nu ne trebuie o baghetă fermecată, pentru că magia o vom crea prin produsele realizate de designeri si artişti handmade.

The Vintage Pub, in Centrul Vechi, va fi locul unde va prinde viaţă a 3-a ediţie de Christmas Village, locul unde decorațiunile, bijuteriile, dulciurile şi articolele vestimentare ce poartă semnătură unor designeri talentaţi vor primi acordul lui Moş Crăciun, pentru a ajunge în mâinile voastre, pasionaţii de produse designer si handmade şi ale celor care veţi porni „vânătoarea de cadouri” pentru cei dragi.

In perioada 12-13 Decembrie 2015, vino şi tu alături de UpTown Girl, noi ca de fiecare dată vom plănui surprize și tombole pe parcursul celor două zile de târg atât pentru vizitatori cât și pentru expozanți.

12364484_10100982857554312_622977133_o

Vă puteți răsfață cu sesiuni gratuite de make-up de la specialiști în Beautycorner-ul FLORMAR iar Henna Journey ne va încânta cu frumoasele tatuaje cu henna. În plus, Exotique Romania vor fi alături de noi cu decorațiuni de sărbători și cadouri inedite pentru a crea o atmosferă exotică printr-un mixt inteligent de elemente, culori și texturi

Evenimentul este susţinut de : The Vintage Pub, Exotique, FLORMAR, Bigcitylife.ro, SensoTV, Tonica, YumStops, Revista Atelierul, Bucharest Style, Express the Style, Lookool, Walk with Ad, La Chic Boutique, The Fashionable Squad, Metropotam, Findyourjoy, Autentici.ro, DoDesign, Pia Marina, Raw Studio, Instilulmeu.ro, şi mulţi alţii.

Lasă-te furat de magia unui eveniment special, condimentat cu muzică şi arome de sărbători . Te aşteptăm cu o mulţime de cadouri şi surprize, tu vino doar cu poftă de shopping!

 

CHRISTMAS VILLAGE 3rd Edition

12-13 Decembrie între 12:00-19:00

The Vintage Pub, Str Smârdan 43, Centrul Vechi București

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi pagina oficală de Facebook

Like! www.facebook.com/uptowngirlevents

Email: uptowngirl.events@yahoo.com