Urolin – antioxidantul optim pentru protecţia tractului urinar

Vă confruntaţi cu urinari frecvente şi  senzaţii de durere sau presiune în zona pelviană? Acestea sunt cel mai adesea semnalele unei infecţii urinare.

Infecţiile tractului urinar sunt afecţiuni comune care afectează în mod deosebit sexul feminin, mai mult de jumătate dintre femei confruntându-se cel puţin o dată cu această problemă.

Cauzele apariţiei infecţiilor urinare sunt corelate cu infiltrarea bacteriilor la nivelul sistemului urinar, însă factorii determinanţi ai acestei boli pot varia:

  • sexul – tractul urinar este mult mai vulnerabil în timpul contactului sexual, astfel transmiterea bacteriilor în tractul urinar devine mult mai facilă;
  • deshidratarea – o persoană care nu bea suficiente lichide este mult mai predispusă riscului unei infecţii. Aceasta se datorează faptului că procesul de urinare ajuta la curăţarea vezicii, ceea ce nu se întâmplă dacă nu consumăm suficiente lichide;
  • urinatul rar – atunci când vezica este plină o vreme îndelungată, bacteriile nu sunt eliminate, astfel că au mai mult timp pentru a se multiplica;
  • articolele de îmbrăcăminte – materialele sintetice şi strâmte care nu lasa pielea să respire contribuie la declanşarea acestor infecţii;
  • folosirea în exces a antibioticilor – determină pe termen lung  creşterea rezistenţei bacteriilor la antibiotice, astfel că acestea se multiplică mai uşor şi devin mai greu de înlăturat.

Infecţiile urinare se pot manifesta la nivelul uretrei, vezicii urinare şi chiar al rinichilor, însă în toate aceste cazuri, simptomele se încadrează în acelaşi spectru: senzaţie de arsură la urinare, dureri de spate şi în zona lombară, senzaţie de vezică plină ce duce la urinări frecvente, stări de greaţă şi vomă, stări febrile.

Cum tratăm infecţiile de tract urinar?

Un pas esenţial în prevenirea şi tratarea infecţiilor urinare îl reprezintă consumul de lichide în combinaţie cu suplimentele ce au efect antioxidant. Acestea au un rol esenţial deoarece ajută la reducerea numărului de bacterii din zona vezicii urinare.

Urolin este un antioxidant creat de Ropharma special pentru curăţarea şi protecţia tractului urinar.Acesta conţine extracte vegetale standardizate care conservă într-un mod adecvat virtuţile binefăcătoare ale plantelor medicinale.

 timthumb.php

Fructele de merişor din componenţa acestuia constituie cea mai puternică sursă de antioxidanţi, fiind bogate în vitamine, bioflavonoide şi acizi organici cu efect benefic asupra tractului urinar.

O altă serie de ingrediente cu rol esenţial, din compoziţia Urolin, este reprezentată de extractele de mătase de porumb, urzică şi ghimpe ce potenţează proprietăţile produsului, asigurând eliminarea microorganismelor patogene prezente în urină.

Acţiunea simultană a acestor componente reglează dezechilibrele la nivelul tractului urinar, ce ulterior pot determina apariţia infecţiilor. În plus, efectul puternic antioxidant al acestora previne multiplicarea bacteriilor şi ajută la eliminarea depunerilor dăunătoare.

De asemenea, prin efectul benefic de reducere a depunerii şi oxidării colesterolului „rău” în pereţii arteriali, Urolin îmbunătăţeşte starea de sănătate scăzând riscul apariţiei cardiopatiei ischemice, infarctului miocardic sau anevrismului aortic.

Mod de administrare:

  • Adulţi: 1 comprimat dimineaţa şi 1 comprimat seara, cu o jumătate de oră înainte de masă
  • Durata tratamentului este de 2-3 săptămâni, după care se face o pauză de 1-2 săptămâni şi se poate repeta administrarea pentru a preîntâmpina recidivele.

Suplimentul Urolin poate fi comandat pe site-ul Ropharma, în secţiunea produse:  http://www.ropharma-healthcare.ro/produse/97-urolin.html. Preţ: 28 lei.