Vara aceasta îți creezi propriile reguli în #MyCalvins

În fiecare vară, primești multe sfaturi despre ce reguli vestimentare trebuie urmate ca tu să achiziționezi costumul de baie perfect. Nu știm dacă există acest tip de perfecțiune, dar sigur știm ce este cel mai important: ca tu să te simți confortabil în costumul de baie. Avem doar listă de „do’s”, și primul este acesta: urmează-ți identitatea stilistică și mai ales personalitatea indiferent de unde te vor purta pașii în vacanță. În #MyCalvins te așteaptă o vară super cool!

Accesoriul must-have în orice bagaj: atitudinea

Sigur, poți urma o hartă stilistică a costumelor de baie, dar frumusețea naturală și încrederea în sine sunt acele „piese” statement care te vor face să rock orice look ai aborda pe plajă. Cu siguranță știi acea frază „Tu porți hainele, nu ele te poartă pe tine” iar când vine vorba despre costumul de baie acest cod estetic se aplică de asemenea. Și în colecția CALVIN KLEIN Swimwear 2021 găsești acele costume de baie care îți oferă confortul necesar să fii tu, autentică și relaxată. Doar ești în vacanță, nu? J

Simplu, senzual, minimalist sunt cuvintele care descriu cel mai bine estetica colecției CALVIN KLEIN Swimwear 2021. Te inspiră un design romantic – un costum din două piese, monocrom, cu un sutien balconette, care te face să te simți incredibil de feminină, sau poate unul clasic – un costum dintr-o singură piesă, negru, elegant, în care nu ai cum să nu te simți bine, sau poate te regăsești mai degrabă într-un costum cu o croială modernă, care îți dă un mood jucăuș. Orice ai alege, un lucru este garantat, în #MyCalvins, vara aceasta te vei relaxa cu adevărat!

Descoperă întreaga colecție CALVIN KLEIN Swimwear în magazinele Calvin Klein din România.

##

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondată în 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord și Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente în magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri și o rețea extinsă de magazine selecționate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numită distribuitor exclusiv și partener de franciză al CALVIN KLEIN în România, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania și Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a căutat întotdeauna echilibru și o creştere organică, condusă de valori CSR și de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piață, dezvoltându-se constant, captând atenţia celor mai exigenţi consumatori.

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri îndrăznețe, progresive și o estetică seducătoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea modernă și minimalistă a design-ului, imaginile incitante și conexiunea autentică cu mediul cultural rezonează cu clienții brand-ului de peste 50 de ani.

Fondată în anul 1968 de către Calvin Klein și partenerul său de afaceri, Barry Schwartz, compania și-a construit reputația ca lider în industria de modă americană prin liniile distincte ale brand-ului și o gamă de produse licențiate. Vânzările retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depășit 9 miliarde de dolari în 2019 și au fost distribuite în peste 110 de țări. Calvin Klein are peste 11.500 de asociați la nivel global.