Vedetele au sarbatorit frumusetea alaturi de chirurgul estetician Calin Dobos

IMG_8684Aflat deja la a patra editie, evenimentul organizat de catre doctorul chirurg estetician al vedetelor, Calin Dobos, s-a bucurat de aprecierea celebritatilor. Tema evenimentului a fost de aceasta data „Vive la beauté!”, iar invitatiiau celebrat frumusetea si tot ceea ce presupune ea, de la ingrijirea din fiecare zi pana la interventiile estetice. Printre vedetele prezente la eveniment s-au aflat Cristina Cioran, Oana Roman, Mariana Rosca, Ioana Ginghina, Florentina Opris, Nuami Dinescu, Gianina Corondan, Diana Bart, Monica Iagar, Roxana Vasniuc si Ilinca Obadescu.Vive la beaute - Dr Calin Dobos (2) Vive la beaute - Dr Calin Dobos (3)Vive la beaute - Dr Calin Dobos (13)
Vive la beaute - Dr Calin Dobos (11)Vive la beaute - Dr Calin Dobos (14)„Lucrez in acest domeniu de peste 15 ani si am vazut in continuare o slaba informare cu privire la anumite interventii estetice, dar in acelasi timp si o crestere a cererii pentru acestea. Am vorbit cu invitatii despre interventiile mai aparte pe care le realizez, precum liftingul facial cu retensionarea muschilor faciali sau implantul de gambe, cat si despre cele mai cautate interventii, ca marirea sanilor. Le-am oferit recomandari si m-am bucurat sa observ interesul acestora pentru a afla cat mai multe informatii.”, povesteste Dr. chirurg estetician Calin Dobos.

Informatiile pe care le-au aflat au fost interesante pentru vedete, fieca au apelat deja la interventiile estetice, fie ca nu. „Evenimentul a fost foarte frumos si, cred eu, benefic pentru toate persoanele prezente, chiar am aflat informatii noi. In ceea ce priveste interventiile estetice, eu am in prezent una singura, dar mi-as mai face oricand daca asa as simti. Exista probleme care nu pot fi rezolvate cu ajutorul cremelor sau al sportului mai ales dupa o anumita varsta, asadar e bine ca se poate interveni si cu bisturiul ca orice femeie sa se simta frumoasa si sa isi recapete increderea in sine.”, spune Mariana Rosca.Vive la beaute - Dr Calin Dobos (12)

Roxana Vasniuc, proaspata mama, a declarat ca a apelat de curand la Dr. Calin Dobos: „Am realizat mici retusuri, dar care au facut diferenta. Dl doctor mi-a oferit foarte multe sfaturi bune si a datdovada de profesionalism, iar rezultatul procedurilor e impecabil. Multe femei se neglijeaza dupa ce nasc, dar o femeie trebuie sa fie si sa se simta frumoasa intreaga viata!”. Si atleta Monica Iagara mers de curand la chirurgul estetician: „Ii multumesc domnului doctor Calin Dobos pentru interventiile pe care le-a realizat cu multa seriozitate si implicare. Recomand oricarei femei care isi doreste o schimbare sau doar sa se simta bine in pielea ei,samearga la Dr. Dobos.”Vive la beaute - Dr Calin Dobos (15)Vive la beaute - Dr Calin Dobos (7)Vive la beaute - Dr Calin Dobos (9)Petrecerile de frumusete realizate de catre doctorul Calin Dobos sunt deja traditie in randulvedetelor, care nu pierd nicio ocazie de a afla noutatile din domeniu si chiar de a le incerca. Conceptul acestor petreceri a fost adus in Romania de catre chirurgul estetician din dorinta de informare corecta si  de demonstrare a efectelor anumitor interventii estetice.Vive la beaute - Dr Calin Dobos (10)Vive la beaute - Dr Calin Dobos (8)Vive la beaute - Dr Calin Dobos (6)Vive la beaute - Dr Calin Dobos (5)Vive la beaute - Dr Calin Dobos (4)

Despre Dr. Calin Dobos

Dr. Calin Dobos detine o vasta experienta in domeniul chirurgiei estetice, acumulata in cei peste 15 ani de lucru in tara, dar si prin participarea la diferite congrese internationale in aproape toate tarile din Europa, pe continentul American, SUA, Canada si Asia. Acesta a reusit sa aduca la noi in tara cele mai eficiente tehnici de abordare a domeniului chirurgiei estetice.

Stagiile de perfectionare in strainatate, pregatirea timpurie facuta inca de pe bancile facultatii, dar si sutele de cazuri solutionate anual reprezinta cartea de vizita a Dr. Calin Dobos.