VelaSmooth – principalul inamic al celulitei

Daca deseori ti se intampla sa fii geloasa pe aspectul impecabil al vedetelor de la Hollywood, slabe si fara celulita, iti vom dezvalui unul din secretele lor de frumusete. Demi Moore este doar una dintre celebritatile care foloseste VelaSmooth, aparatul care trateaza celulita in cel mai eficient mod. Acum, acesta se gaseste si in Romania, la Alpin Vitarium Spa, din cadrul Alpin Resort Hotel.

Celulita reprezinta primul inamic de natura estetica al femeilor de pretutindeni. Astfel, studiile arata ca peste 80% din femeile cu varste de peste 20 de ani au celulita, fie ca se confrunta sau nu cu probleme de greutate.

VelaSmooth – contureaza corpul si reduce celulita

Aparatul VelaSmooth utilizeaza tehnologia Elos care a revolutionat metodele de lupta cu celulita, fiind, la ora actuala, singura solutie care combina patru tehnologii diferite. Terapia cu Velasmooth tonifica corpul, imbunatateste textura pielii si circulatia inca de la primele sedinte, diminueaza celulita in zonele de tratament, dar reduce si circumferinta zonei tratate, precum si vergeturile.

,,VelaSmooth este solutia ideala pentru combaterea celulitei, imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, conturarea si tonifierea zonelor afectate de celulita, precum soldurile, abdomenul, linia bratelor sau a gatului. Forma aparatului si designul suprafetei care intra in contact cu pielea ne permit sa actionam precis si selectiv, pe zonele cu probleme”, explica explica Simona Blaj, terapeut Alpin Vitarium Spa.

O sinergie revolutionara!

In lupta contra celulitei, VelaSmooth utilizeaza patru tehnologii diferite:

  1. Energia optica cu infrarosu – Infrarosul elimina rezistenta pielii la curentul electric, stimuleaza metabolismul, activitatea celulara si resorbtia edemelor, aducand mai mult oxigen si un schimb celular imbunatatit.
  2. Radiofrecventa bipolara – Arma revolutionara, radiofrecventa incalzeste dermul, produce o reactie in lant ce favorizeaza migrararea fibroblastelor si provoaca o stimulare a fibrelor de colagen si elastina, totodata sintetizeaza colagen nou
  3. Vacuumul pulsat – Mobilizarea obtinuta prin vacuum imbunatateste fluxul sanguin si limfatic, favorizeaza eliminarea reziduurilor si ajuta la dezlipirea tesuturilor cutanate si subcutanate.
  4. Rulouri mecanice – Rolele mecanice spiralate permit realizarea unui tratament bland si agreabil.

Este dovedit ca dupa numai o sedinta se observa diminuarea aspectului ,,coaja de portocala” si revigorarea generala a organismului, datorita unei circulatii imbunatatite a sangelui. Se recomanda in medie 12 sedinte, insa acest numar variaza in functie de gradul celulitei si de rezultatele dorite.

Rezultatele clinice denota ca dupa tratamentul cu VelaSmooth, stratul de celulita se reduce in mod vizibil, circumferinta zonelor tratate scade, pielea ramane catifelata, intinsa si capata tonus. Actiunea tehnologiei Elos asigura o penetrare selectiva a dermului, oferind sanatate si frumusete corpului, fara efecte secundare.