VGeneration noua destinatie “über cool” de shopping!

            Esti un trend-setter in grupul tau de prieteni?  Porti outfit-uri care transmit o “relaxare” studiata? Esti  pasionat de cultura strazii si de sporturile urbane?  Atunci fa un “trick” si da o tura prin magazinul VGeneration!  Poti veni cu gasca de prieteni, cu spray-ul de graffiti, cu“bicla” sau cu skate-ul… orice “act rebel” de shopping iti este permis!

DCIM100GOPRO

Am amplasat magazinul, la parterul mall-ului AFI Palace Cotroceni, unde pe o suprafata de 60 de m2, vei gasi o selectie “über-cool” de incaltaminte, haine si  accesorii Vans.

O forta globala in industria de action sport, brand-ul Vans este preferatul skaterilor, surfer-ilor, snowboarder-ilor, practicantilor de BMX, in privinta incaltamintei, imbracamintei, accesoriilor, echipamentelor de protectie, cat si a pieselor vestimentare de zi cu zi. Este vorba despre acei oameni  indrazneti si liberi, din orasele moderne, care reusesc sa sfarame lanturile conventiei, prin sfidarea normelor citadine, transformand orasul intr-un teren de joaca urias.

DCIM100GOPRO

Pentru toti acestia si nu numai, magazinul VGeneration va deveni din luna octombrie, acea destinatie unica de shopping care va aduce “street-style-ul” in garderoba ta!

In plus, vei fi sit u in pas cu vedetele de la Hollywood (Kristen Stewart, Rihanna, Jessica Beal, Bruno Mars, Taylor Momsen, Jesse Metcalfe) care poarta Vans la tinute elaxate, de zi cu zi sau in activitatile de week-end.