Victoria Dent Estetic utilizează în premieră concepte specifice arhitecturii

Noua clinică Victoria Dent Estetic utilizează în premieră concepte specifice arhitecturii

 

 

Victoria Dent Estetic oferă pacienților săi servicii de  Smile design, simulări 3D, scanare 3D și 3D printing

 

Clinică Victoria Dent Estetic, parte a lanțului de clinici Victoria, a inaugurat în Piața Victoriei din București una dintre cele mai avangardiste centre de profil din România. Este vorba de un spațiu care, datorită dotărilor inovatoare, pare asemănător unui centru de cercetare din viitor, dar în care lucrează zeci de medici și asistente. Clinica din București se alătură celor două deja existente în Pitești și Râmnicu Vâlcea care, în doar câțiva ani, au tratat aproape 15.000 de pacienți, generând o cifră de afaceri de 1,2 milioane de Euro, in 2016.

”Dorința noastră este să oferim soluții inovatoare tuturor celor care caută tratamente stomatologice rapide, eficiente și durabile în timp, prin folosirea celor mai noi tehnologii și a unei echipe medicale extrem de specializate. În demersul nostru de a aduce pe piață o clinică stomatologică cu servicii complete, am pornit chiar de la  dorințele unor pacienți de a ști încă de la început cum va arăta efectiv rezultatul tratamentului stomatologic. De-aici și servicii auxiliare precum smile design, simulări 3D, 3D printing și scanare 3D”, spune Sebastian Din, medic stomatolog și manager al Victoria Dent Estetic.

Noua clinică este dotată cu echipamente lansate recent la târgurile de specialitate, deținând un  computer tomograf cu cea mai mică doză de iradiere din lume, aparatură terapeutică performantă, sală chirurgicală prevăzută cu aparatură și instrumentar special pentru intervențiile din sfera bucomaxilară, scanere intraorale și laborator propriu de tehnică dentară. Dotarea clinicii și a laboratorului permit realizarea unor tratamente și dispozitive dentare de o calitate net superioară. În plus, pacienții pot vedea, în timp real, simulări 3D ale noilor dinți, iar cu ajutorul printerelor 3D se poate crea mostra fizică a modului în care zambetul va arata, cu mult înainte de finalizarea lucrării. Pe lângă aceste servicii, noua clinică deschisă în Piața Victoriei oferă servicii de scanare orală și radiografie panoramică și CT gratuit pentru faza inițială.

În plan funcțional, pacientii beneficiază de servicii de radiologie, precum și de un plan de tratament gratuit, avantajele fiind predictibilitatea atât a costului cât și a timpului, dar și economie de timp și bani, pentru fiecare pacient în parte. În plus, datorită tehnologiei de ultimă generație, actul medical urmează toate fazele necesare, oferind un plus de siguranță.

”Pacientii noștri se simt permanent în control datorită tehnologiei ce le oferă posibilitatea de a vedea de la început rezultatul final. Astfel, ei se bucură de un plus de confort, siguranță, încredere în actul medical și plăcerea de a avea grijă de ei în cele mai bune condiții”, a mai precizat Sebastian Din.

 

Clinica Victoria Dent Estetic are o capacitate de 50 de pacienți pe zi.

Despre Clinicile Victoria

Brandul Policlinica Victoria vine cu o abordare inovatoare prin care promovează utilizarea celor mai noi tehnologii în sprijinul oamenilor, pentru a le face viața mai ușoară. Personalul specializat al Clinicilor Victoria este în permanență receptiv la așteptările și dorințele pacienților pentru a le putea oferi servicii de calitate. Cele mai noi soluții tehnice sunt utilizate pentru a crea servicii personalizate care răspund nevoilor de timp și așteptărilor pacienților.

Pentru mai multe detalii, vizitați http://www.victoriadentestetic.ro/