Vizită la atelier – Alina Șerban

photo (1)

O mansardă luminoasă, plină de povești și haine rafinate, nu…nu este un film, este atelierul Alinei Șerban, un tânăr designer care creează haine pentru femeile moderne, sofisticate angrenate în ritmul alert al vieții citadine. De la ultima tăietură și până la etichetă, creațiile Alinei exprimă senzualitate și rafinament.

Rochia nu trebuie lăsată să te poarte, dimpotrivă ea prinde suflu, culoare și forță prin atitudinea și stilul unic al celei care o îmbracă. Fiecare femeie care poartă o rochie Alina Șerban este mai aproape de imaginea ideală despre sine, oferindu-i acea notă finală pentru un look perfect.

Creațiile sale sparg tiparele convenționalului, adresându-se în special femeii care îndrăznește o reinterpretare modernă prin cele mai originale combinații. Materiale premium, texturi din fibre naturale, toate prind viață în viziunea aparte a tânărului designer. Dacă am putea numi semnătura de stil care definește brand-ul Alina Șerban, cu siguranță ar fi mixul dintre pielea naturală și mătăsuri, o combinație neașteptată regăsită în ținute care emană feminitate, senzualitate și totodată, putere. Cu influențe romantice, rock, minimaliste sau senzuale, creațiile sale sunt rezultatul sentimentelor transpuse prin alăturarea neașteptată a materialelor.

Alina este un spirit liber, visător și curajos, trăsături exprimate prin hainele create. A urmat cursurile Facultății de Drept, dar parcursul profesional a îndreptat-o către designul vestimentar, iar în prezent studiază moda la Colegiul de Arte Frumoase. Alina ne-a dezvăluit că drumul parcurs până în prezent a fost, de fapt, o ocolire către destinația potrivită, acel atelier magic în care visele prind formă prin fiecare tăietură și cusătură. Povestea Alinei a început în urma cu doi ani, când a reîntalnit un om drag care i-a dat curajul și inspirația de a porni pe acest drum la care doar visa. Crede în povești frumoase și își dorește să își lase propria amprentă în acest univers, iar povestea pe care a început-o este dedicată dragostei pentru frumos și împlinirii viselor.

Viitorul este o provocare!

Proiectul Alina Șerban este un imens puzzle aflat într-o continuă construcție. Mai mult decât un business, brand-ul Alina Șerban este un proiect clădit din pasiune și o puternică legătură interumană, reîntregite într-o echipă de oameni talentați, entuziaști și pasionați de frumos, pentru care cele 24 de ore ale unei zile sunt prea puține pentru a da viață ideilor tânărului designer.

Pe Alina Șerban o găsiți în mansarda magică de pe Bulevardul Unirii, din București. Stabiliți o întâlnire și pregătiți-vă să vă îndepliniți visele!

photoA

photo (2)