Vizitează cetățile medievale cu aplicația Drumul Cetăților

Dacă te gândești deja cum să îți petreci sfârșitul de săptămână sau vacanța de vară, ai la dispoziție aplicația „Drumul Cetăților”, lansată Bitdefender, care te va purta pe firul istoriei românești, de la dave dacice, cetăți și castele medievale, la biserici fortificate. Aplicația este disponibilă pentru orice terminal mobil cu sistem de operare Android sau iOS și o poți descărca gratuit din Google Play sau App Store.

IMG_2089

Cu „Drumul Cetăților” îți poți planifica vizitele  la unele din cele aproximativ 200 de monumente istorice disponibile în aplicație. Fiecare fortificație beneficiază de o scurtă descriere, de o fotografie care să o facă mai ușor de recunoscut și de informații rutiere pentru ști cum să ajungi la destinație.

Odată ajuns în apropierea unui obiectiv, dă un „check-in”, ca să primești un rang medieval – de la străjer, la logofăt, vornic și voievod, în funcție de numărul de check-in-uri,  și ești răsplătit automat cu o soluție de securitate Bitdefender.

Aplicația „Drumul Cetăților” îți descoperă monumente istorice aflate pe teritoriul întregii țări, precum Cetatea FăgărașuluiFortificația de la Cisnădioara, monument reprezentativ al artei romanice în Transilvania, sau Cetatea Ineului, reședința de vară a principilor transilvăneni.

Pe lângă ideile de petrecere a timpului liber, aplicația „Drumul Cetăților” te ajută să îți păstrezi dispozitivele personale, PC, smartphone sau tabletă, în siguranță.

app 1

app 2

Despre Bitdefender®

Bitdefender este o companie de securitate informatică cu activitate la nivel global, care livrează soluții de securitate în peste 100 de țări, printr-o rețea complexă de distribuitori și parteneri. Încă din anul 2001, Bitdefender a produs soluții de securitate pentru piața rezidențială și corporații, premiate la nivel mondial, devenind lider global în furnizarea de servicii de virtualizare și tehnologii cloud. Prin cercetare și dezvoltare Bitdefender a ridicat cele mai înalte standarde ale excelenței în securitate IT deținând tehnologia numărul unu și formând alianțe cu cei mai cunoscuți furnizori de servicii de virtualizare și cloud. Mai multe informații sunt disponibile http://www.bitdefender.ro.