Wardrobe B îţi propune cadouri unice ale unor branduri exclusiviste pentru cei dragi!

 

Wardrobe-B, unul din portalurile de shopping ce oferă branduri exclusiviste, iubite de vedete precum Madonna, Eva Longoria, Hillary Duff, Sofia Vergara este alături de tine în preajma Sarbatorilor oferindu-ţi cele mai seducatoare cadouri pentru cei dragi.

 De la accesorii preţioase  (inele, brăţări, coliere) din piele de pisică de mare şi piton A Cuckoo Moment, cercei Isharya, clutch-uri din lemn de acai, Rocio până la rochii strălucitoare Bruuns Bazaar, Very Simple sau La Kore Milano , Wardrobe-B propune itemuri ce se fac remarcate prin originalitate şi stil.

Puteţi alege accesorii de păr, nonconformiste sau romantice aşa cum sunt celebrele bentiţe Only E.T Will Judge Me , un must pentru Audrey Tatou şi Dita Von Teese.

Isharya este un brand de bijuterii de lux, inspirat de Bollywood şi de cultura regală. Sofia Vergara, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Eva Longoria sunt doar câteva din celebrităţile care nu se despart de accesoriile brandului.

Rocio este un brand ce s-a făcut cunoscut prin superbele clutchuri din lemn de acai pe care le crează, hand-made. Fiecare produs trece prin 19 procese de prelucrare până se ajunge la produsul finit. Este unul din brandurile premiate în urmă cu ceva vreme la Paris Fashion Week  şi care au cucerit-o atât pe Madonna cât şi pe Daphne Guiness.