Weekend dedicat sportului

Băneasa Shopping City dedică luna mai în întregime bărbaţilor, iar primul weekend, 5-6 mai, va oferi pasionaţilor de sport un program variat, atât indoor, cât şi outdoor. În cele trei weekend-uri consecutive din mai, centrul comercial va pregăti bărbaţilor o serie de activităţi prin care îşi pot descoperi sau explora pasiunile pe Planeta Distracţiei.

În primul weekend din lună, bărbaţii pot lua lecţii de căţărare, spinning sau de Kempo Kick. Mai mult, cei însoţiţi de prieteni pot juca partide de darts şi poker sau pot face campionate de jocuri electronice. La partidele de darts vor participa şi membrii Federaţiei de Darts din România, ce vor oferi sfaturi preţioase celor pasionaţi.

În plus, specialiştii de la Body Art Wellness Club vor asigura o zonă de wellness, iar profesioniştii în escaladă de la Vertical Spirit vor oferi lecţii pentru copii şi adulţi. Toţi cei care vor participa la activităţile din acest weekend pot câştiga unele dintre premiile puse în joc de parteneri şi sponsori.

Pe toată perioada dedicată bărbaţilor, între 5 şi 20 mai, Băneasa Shopping City va organiza sesiuni foto cu maşini de lux, puse la dispoziţie de Mansory, şi va crea un spaţiu dedicat jocurilor electronice, cu Xbox, PlayStation 3 şi Kinect în parteneriat cu Doogle.