Whisper Collection by Laura Ion

Image

 Laura Ion: „Verde, albastru deschis, bej si lila sunt cateva din culorile acestui sezon ce se regasesc si in aceasta colectie minunatata, creata special pentru voi si pentru a face deschiderea oficiala catre sezonul cald. Fiecare eveniment din viata noastra ar trebui insemnat cu cate o tinuta frumoasa, care sa ne aminteasca mereu de unicitatea fiecarei clipe .. Imi plac stilurile diverse, dar ador feminitatea si consider ca aceasta vine din interior.. Hainele doar iti ofera un suport material in completarea caracterului si a stilului personal”

Impresia gresita ca hainele il fac pe om nu face decat sa induca in eroare multi adepti ai ” fashionului.” Stilul reprezinta combinarea unor ”must-havuri” de sezon cu niste piese ”timeless” care fac diferenta, unicitatea fiecaruia sta in combinatiile inedite pe care le poate face din piesele personale. Iubesc rochitele doarece iti dau o feminitate aparte si un aer sofisticat .. Si consider ca fiecare femeie ar trebui sa aibe cat mai multe in garderoba sa.

Image

Image

Image

Image

Image

Rochitele se pot gasi la Vestige ( https://www.facebook.com/vestigeatelier ) si se pot comanda online de pe Laura Ion ( https://www.facebook.com/LauraIonofficial?ref=hl )