Wolf Theiss promovează un nou partener în biroul din Bucureşti

WOLF THEISS, firma de avocatură comercială prezentă în 12 jurisdicţii din Europa Centrală, de Est şi de Sud-Est, are plăcerea de a anunţa un nou partener al biroului din Bucureşti în persoana avocatului Ciprian Glodeanu. Promovarea ca partener vine ca o recunoaştere a contribuţiei semnificative la dezvoltarea şi creşterea vizibilităţii departamentelor de real estate şi energie regenerabilă ale biroului Wolf Theiss din Bucureşti.

Ciprian Glodeanu s-a alăturat echipei Wolf Theiss România în 2006, iar din 2008 a preluat coordonarea departamentului de real estate, asistând clienţi importanţi în numeroase tranzacţii pe piaţa locală din domeniul imobiliar, precum participarea la cea mai mare tranzacţie imobiliară din România, în cadrul căreia OMV Petrom a vândut un teren de 11 hectare în nordul Bucureştiului.

Ciprian Glodeanu împreună cu Bryan Jardine, coordonatorul regional al activităţii de consultanţă în domeniul energiei regenerabile, au pus bazele departamentului specializat de consultanţă în domeniul energiei regenerabile în cadrul biroului local Wolf Theiss.

Echipa noului departament a asistat numeroşi dezvoltatori de parcuri eoliene atât în faza iniţială, prin întocmirea rapoartelor de fezabilitate şi obţinerea autorizaţiilor specifice (inclusiv de conectare la reţea) precum şi în derularea negocierilor cu potenţialii investitori.

Ciprian Glodeanu este membru al Baroului Bucureşti din anul 2000 şi deţine o diplomă de master în drept privat. Este membru fondator şi Preşedinte al Romanian Photovoltaic Industry Association, având o prezenta susţinută la evenimente de business, atât în calitate de prezentator, cât şi de moderator.

Ciprian Glodeanu şi-a început profesia de avocat în cadrul firmei de avocatură Bostina şi Asociaţii, fiind promovat până la poziţia de partener în decursul a 6 ani.

Despre Wolf Theiss

Înfiinţată în 1957, Wolf Theiss este una dintre principalele firme de avocatură din Europa Centrală şi de Est, specializatăa. în acordarea de asistenţă în domeniul afacerilor internaţionale. În cele 12 birouri din Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Republica Cehă, Ungaria, România, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, îşi desfăşoară activitatea 300 de avocaţi care acordă consultanţă pentru societăţi comerciale locale şi internaţionale, cu operaţiuni în domeniul industrial, comerţ şi servicii, precum şi pentru bănci şi societăţi de asigurare. Îmbinând practica juridică şi cea comercială, WOLF THEISS dezvoltă soluţii complete şi inovatoare, bazate pe experienţa şi cunoştinţe acumulate în domeniul juridic, fiscal şi comercial.

Premii obţinute…

„Law Firm of the Year: Central Europe” 2010

(The Lawyer European Awards)

„Law Firm of the Year: Eastern Europe and the Balkans” 2009

(The Lawyer European Awards)

„Law Firm of the Year” 2010

(Southeastern Europe Real Estate Awards – Europa Property)

„Worldwide – Entertainment and Media Law Team of the Year” 2009

(World Leaders International IP Awards)

„Austrian Client Service Law Firm of the Year” 2011

(Chambers & Partners)

„Austrian Law Firm of the Year” 2011, 2010 and 2009

(IFLR – International Financial Law Review; Chambers & Partners; PLC Which lawyer?; ILO – International Law Office)

„Austrian Tax Law Firm of the Year” 2011, 2010 and 2009

(International Tax Review)

„Czech Law Firm of the Year” 2010

(IFLR – International Financial Law Review)

„Hungarian Law Firm of the Year” 2009

(IFLR – International Financial Law Review)

„First Place Winner Practice Development” 2011

(Your Honor Awards, Legal Marketing Association)

„Romanian Law Firm of the year: Litigation” for 2010

(Avocatnet.ro)

„Romanian Capital Markets transaction of the year” for 2010

(Avocati de Top, Finmedia)

“The Lawyer of the Romanian Entrepreneur” for 2010

(Lawyers’ Award Gala, Ziarul Financiar)

Pentru lista completă de premii vă rugăm să vizitaţi www.wolftheiss.com – About Us – Awards & Rankings