10 vieti schimbate in cadrul programului Redesign Yourself

Zece oameni obișnuiți au avut parte de cea mai mare schimbare din viața lor în cadrul programului Redesign Yourself, un proiect îndrăzneț al Băneasa Shopping City, conceput sub forma unui reality-show digital. Menită să încurajeze încrederea în sine și să îmbunătățească stilul de viață, campania Redesign Yourself i-a trecut pe concurenți printr-un proces de reinventare la nivel fizic și psihic, alături de o echipă de profesioniști care le-a călăuzit evoluția.

RedesignYourself_Concurenti

Timp de două luni, zece persoane alese în urma unui eveniment în parteneriat cu brandul Dove ce a avut loc chiar în centrul comercial au trecut prin diverse etape de transformare. Participanții au beneficiat de serviciile de consiliere de shopping şi detox de garderobă oferite de Alina Pitilină și Norbert Matei, stiliștii Băneasa Shopping City, dar şi de sfaturi și soluții în materie de îngrijire, hair & make-up, oferite de Patio, Perfect Nails, Geta Voinea Beauty Salon și M.A.C..

Redesign Yourself_concurenti si mentorii lor

Stejarii Country Club, unicul country club din România, a pus la dispoziția participanților toate ariile sale sportive si 8 antrenori de fitness care, împreună cu nutriționistul Alina Stoica, au conceput un program complex de antrenamente, de terapii spa și de nutriție, adaptat fiecaruia în parte,ajutându-i să atingă forma fizică dorită, să își depășească limitele și să aibă parte de o transformare totală, interioară și exterioară.

„De cele mai multe ori schimbarea stilului de viață este asociată cu un regim alimentar strict, cu caracter punitiv, de care ne dorim să scăpăm cât mai repede. M-am bucurat să văd că cei 10 participanți nu au privit lucrurile astfel și că au înțeles că nutriția echilibrată, combinată cu mişcarea, reprezintă calea sigură spre obţinerea armoniei între minte, trup și suflet,” afirmă Alina Stoica, nutriționist Shiseido Spa la Stejarii Country Club.

TheCityofGoodLife

Totodată, cursurile de public speaking și de creștere a încrederii de sine, oferite de compania de training Self Trust Academy le-au perfecționat participanților capacitatea de captare a atenției, carisma, un body language convingător, în acord cu limbajul verbal și inteligența emoțională.

„Am oferit acestor oameni posibilitatea de a deveni o variantă mai bună a lor, fără a-i obliga să facă ceva, ci oferindu-le posibilitatea unei schimbări. Toți au înțeles foarte bine ceea ce le-a fost explicat în timpul claselor, pentru că imediat ce le-am explicat un concept, i-am și motivat să îl aplice. Fiecare a înțeles că are lucruri de îmbunătățit și asta reprezintă un pas important. Fiecare crește prin celălalt, vede prin celălalt și asta este minunat”, declară Alin Comșa, co-fondator Self Trust Academy.

Oferindu-le o experiență unică, croită după nevoile lor, programul Redesign Yourself a îmbunătățit stilul de viață al celor zece participanți, punându-le la dispoziție toate mecanismele pentru a se autodepăși și pentru a avea, la final, rezultate de-a dreptul incredibile. Evoluția extraordinară a celor 10 participanți s-a concretizat în multe kilograme pierdute, într-un tonus excelent în urma ședințelor de antrenamente în sală, dar și într-o nouă perspectivă asupra stilului vestimentar.

„La inceput nu am crezut că voi reuși să parcurg întregul program de transformare, dar profesionalismul echipelor cu care am lucrat m-a motivat sa îmi depăşesc limitele. Nu m-am simțit niciodată atât de confortabil cu propria mea persoană și sunt extrem de încântat de modul în care mă raportez acum la noul meu stil de viață”, declară Marius Uşvat, participant al programului Redesign Yourself.

„Suntem încântați că alături de partenerii noștri, am reușit să creăm pentru membrii comunității Băneasa Shopping City un cadru personalizat pentru dezvoltarea lor și pentru îndeplinirea obiectivelor fiecăruia. Ne bucurăm că toți cei 10 au răspuns pozitiv provocărilor și că și-au găsit în fiecare zi motivația necesară și resursele interioare pentru a duce la bun sfârșit schimbarea de care aveau nevoie și pe care și-o doreau”, declară Alexandru Bogdan, Marketing Director Băneasa Shopping City.

Evoluția celor 10 participanți poate fi urmărită pe http://www.baneasashoppingcity.ro/redesign-yourself/home şi pe canalul de YouTube al Băneasa Shopping City – http://bit.ly/1EXzOOq, iar ultimul episod din procesul lor de transformare va putea fi vizionat pe data de 23 noiembrie.