Guest Post: Make-up artist Anca Buzea dezvăluie produsele de care nu trebuie să te lipseşti în această primăvară!

Este oficial, a venit primăvara! Am scăpat de zăpadă, de temperaturi sub zece grade, de hainele groase şi de cizmele pe care ajunsesem să le detest. De câteva zile, am trecut la rochii colorate, pantofi cu toc, tenişi şi geci de piele cu mâneci scurte.

O schimbare binevenită. Dar ce se întâmplă cu machiajul? V-am pregătit o listă de produse must-have pentru aceasta primăvară:

Rujul roşu este preferatul meu în orice sezon. Pentru primăvara, prefer o nuanţă mai caldă şi luminoasă care să aibă un subton portocaliu.

Balsamul de buze îl am mereu în geantă şi îl reaplic de fiecare dată când simt nevoia.

Blush-ul piersică este modalitatea cea mai rapidă de a face trecerea de la machiajul de iarnă către cel primăvăratic şi se potriveşte tuturor nuanţelor de ten.

Oja corai, portocalie sau roşie. Pregătiţi-vă pentru o primăvară extrem de colorată!
Fondul de ten trebuie să fie nepudrat. Prima schimbare pe care trebuie să o facem este la nivelul tenului, e foarte important să alegem produse cu aspect natural. Nimeni nu vrea un ten supraîncărcat şi un aspect de mască. Pentru cele cu tenul gras-uleios, excesul de sebum poate fi ţinut sub control cu ajutorul unei creme potrivite.

Iluminatorul pentru faţă şi corp – unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale unui make-up artist! Produsul minune care te transformă din frumoasă în diva.

Cremă de mâini – de avut mereu în geanta, pentru că primăvara pielea este prima care se resimte. Hidratarea intensivă este extrem de importantă în perioada aceasta.

Şi, în orice sezon, să nu uităm regulă de aur “Less is more!” pe care trebuie să o aplicăm în toate.


Articol scris de Make-up artist Anca Buzea 

Află mai multe direct de pe blogul ei: ancabuzeamakeup.ro

Sau intră pe site-ul oficial : ancabuzea.com

Surse foto:

mi9.com

blackandwhitecollage.com

ancabuzeamakeup.ro