Concurs incheiat! Câştiga un coş cu produse proaspete ecologice oferit de Pukka Food!

Castigatorul este Elena V. Asteptam datele de contact pe adresa office@instilulmeu.ro

Instilulmeu.ro şi Pukka Food de invită la concurs! “Împărtăşeşte cu noi de ce ai ales fructe, legume şi carne BIO” şi poţi câştiga un coş cu produse proaspete ecologice în valoare de 300 lei. Perioada de desfăşurare este 16 – 30 mai. Premiul este doar pentru persoane din Bucuresti, produsele fiind perisabile.

Din pasiune pentru viaţă sănătoasă, Pukka Food vă oferă un coş cu produse proaspete ecologice. Fără a fi stropite cu pesticide, modificate genetic sau tratate cu antibiotic şi hormoni de creştere, acestea vă aduc un plus de gust şi elemente nutritive. Legumele şi fructele bio sunt savuroase şi suculente, iar carnea fragedă şi cu adevărat hrănitoare!

Am pregătit pentru tine şi cei mici un coş abundent cu legume (româneşti şi exotice), fructe (felurite) şi cărniţă proaspătă numai bună pentru diversificarea meniului!

Îmbogăţeşte dieta ta şi a familiei tale cu hrana autentică, consistentă şi minunată, în funcţie de sezon!

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi anunţat de către noi cum poate intra în posesia premiului în maxim 5 zile de la extragere.

Condiţii

1. Participanții la concurs trebuie să lase un comentariu la acest articol care să conţină numele complet de pe Facebook şi  să răspundă la „Împărtăşeşte cu noi de ce ai ales fructe, legume şi carne BIO”.

2. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

3. Trebuie să completezi formularul de inscriere de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştiga unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Concursul se va încheia pe data de 30 mai 2012, la ora 23:59. Câştigătorii vor fi alesi cu ajutorul random.org şi anunţati tot în cadrul acestei postări după încheierea concursului.

Atenţie! În situaţia în care caştigătorul nu trimit datele de contact în termen de 3 zile de la încheierea concursului pe adresa office@instilulmeu.ro, vom alege o altă persoană.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.