Concurs incheiat!InStilulmeu.ro şi B.Energy te invită la concurs!

Castigatoarea unui abonament Summer Shape oferit de B.Energy este Denisia Vijulan din Bucuresti! Castigatoarea este rugata sa ne lase un mail pe adresa office@instilulmeu.ro pentru a afla cum poate intra in posesia premiului. Felicitari!

ÎnStilulmeu.ro şi B.Energy te invită la concurs pentru a te menţine în formă! Vom oferi un abonament Summer Shape.

 

 

Acesta conţine: 12 intrări fitness, consultaţie nutriţie gratuită plus 15% reducere la toate tratamentele estetice, indiferent de intervalul orar (exceptând intervalul orar de Happy Hour între 12-15:00, când reducerea este de 20%, la orice tratament estetic).

În cadrul programului Summer Shape specialiştii B.Energy recomandă noile antrenamente, special concepute pentru zonele care au cea mai mare nevoie de tonifiere – remodelare, în special pe timp de vară când vestimentaţia vaporoasă dezvăluie şi mai mult formele corpului: – Summer body – exerciţii ce ajută la tonifierea generală a trupului – Summer fit – combină exerciţii concepute pentru tonifierea abdomenului şi a braţelor – Knock out butt! – mişcări energice care au ca rezultat tonifierea feselor şi picioarelor.

Frecvenţa ideală pentru a obţine rezultate excelente în timp foarte scurt este de 2-3 sedinţe pe săptamână Dacă adaugi minimum o sedinţă de masaj pe săptămână, rezultatele sunt garantate, astfel încât tu să fii o adevărată apariţie pe plajă. Spaţiul prietenos este situat în centrul Bucureştiului, la intersecţia dintre bulevardul Dacia şi Calea Griviţei, şi dispune de un studio rotund, de 130 mp şi cabinete de consiliere şi estetică. Locaţia dispune de numeroase locuri de parcare.

Condiţii:

1. Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook B.Energy CLICK AICI!

2. Lasă un comentariu la acest articol cu răspunsul la întrebarea “Ce te determina sa adopţi un stil de viaţă sănătos care implică mişcarea?”

3. Dă LIKE paginii de Facebook Instilulmeu.ro: CLICK AICI!

Participarea este validată doar dacă ai dat LIKE paginii B.Energy pe Facebook. Adresa ta de e-mail nu va fi folosită în alte scopuri decât cele de comunicare legate strict de concurs.

Important! Vor fi luate în considerare pentru concurs doar răspunsurile postate la acest articol şi care conţin date (nume şi adresă de e-mail) valide! Nu sunt permise mai multe comentarii de pe acelaşi IP. Perioada de desfăşurare a concursului este 22 august – 1 septembrie.

În cursul zilei de 1 septembrie vor fi anunţati câştigătorii. Câştigătorii vor fi extraşi cu ajutorul programului Random.org. După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.