Concurs incheiat! Câştigă accesorii preţioase oferite de LuxuryGifts.ro

Castigatorii sunt: Maria Enache, Barbarosie Elena, Ligia Dascalu, Stan Olivia. Asteptam datele de contact pe adresa office@instilulmeu.ro.

Instilulmeu.ro şi Luxurygifts.ro te invită la concurs! Intră pe www.luxurygifts.ro, alege produsul preferat și postează link-ul produsului în zona de comentarii articol (în această pagină de concurs) şi poţi fi câştigătorul a unuia dintre aceste premii: o poşeta din satin cu perluţe, un set de bijuterii cu cristale Swarovski „culoarea norocoasa” (în funcţie de zodia persoanei câştigătoare),  un set de cercei şi colier cu perluţe şi cristale, un colier cu cristale, care se poate purta sub forma de trifoi sau sub forma de 4 inimioare.

Pe www.luxurygifts.ro găsești daruri speciale, pentru toate persoanele și evenimentele din viața ta, începând de la bijuterii, până la cadouri de lux și decorațiuni de vis. Ca să-ți faci o idee, află că magazinul luxurygifts.ro îți pune la dispoziție peste 8.000 de produse atent alese, de la cele mai renumite târguri și expoziții de profil din Europa. Se mândrește nu numai cu bijuterii de lux cu cristale Swarovski și decorațiuni din porțelan de Limoges, ci și cu o colecție de peste 1.500 de icoane, lucrate în argint sau pe foiță de aur, pe lemn sau pe sticlă.

Cu siguranță faci cea mai bună alegere: compania Luxury Concepts are o experiență de 20 ani în comercializarea cadourilor și bijuteriilor de lux. În 2008 a fost creat magazinul online LuxuryGifts.ro, pentru a pune la dispoziția clienților modalitatea simplă de a cumpara bijuterii, accesorii, mărturii de nuntă sau de botez și cadouri pentru toată familia. Succesul s-a bazat pe căutarea continuă a noului, o permanentă atenție la detalii și la calitatea produselor.

 

Condiţii:

Trebuie să dai LIKE  Paginii de Facebook Luxury Gifts Click AICI.

Trebuie să dai LIKE Paginii de Facebook Instilulmeu.ro Click AICI.

Trebuie să dai SHARE concursului și să îl recomanzi prietenilor tăi postând pe pagina ta de Facebook link-ul acestui concurs.

Trebuie să completezi formularul de mai jos. Toate câmpurile sunt obligatorii!

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Perioada de desfăşurare a concursului este  16 mai – 15 iunie. În cursul zilei  de 18 iunie vor fi anunţati câştigătorii.

Premiul se va acorda prin tragere la sorţi efectuată automat cu ajutorul calculatorului.

După ce ai apăsat butonul de trimitere, eşti înscris/ă automat la concurs. Adresa ta va fi adăugată automat în baza de date Instilulmeu.ro.