25% reducere la Marionnaud!

Dacă vrei sa fii irezistibilă și în aceasta iarnă, profită de oferta specială Marionnaud! Vineri, 23 noiembrie, este Black Friday, singura zi în care ai discount de 25% la o selecție de parfumuri. In plus, te bucuri de sesiuni gratuite de machiaj în cele mai trendy  culori ale sezonului!

Te asteptăm în magazinele noastre din Bucuresti și din țară, pentru a-ți alege parfumul care ți se potrivește!

*Oferta este valabilă în data de 23.11.2012 pentru o selectie de produse, în limita stocului disponibil și nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

 

Marionnaud – Frumusețe în fiecare zi

Credem în frumusețea fiecăruia dintre noi, iar într-un fel sau altul cu toții suntem în căutarea ei.

Tocmai de aceea, în parfumeriile Marionnaud găsiți produse pe care le puteți utiliza în fiecare moment al zilei, la birou, atunci când petreceți timp cu persoana dragă sau participați la evenimente speciale.

Credem în lucruri simple, în frumusețea fără eforturi și costuri extraordinare, în frumusețea exterioară cât și în cea care transpare din interior; putem să arătăm și să ne simțim bine, tot timpul, în fiecare zi trăită.

Parfumeriile Marionnaud vă oferă produse de îngrijire și înfrumusețare care răspund oricăror așteptări. Mai mult, puteți obține gratuit pe loc în magazine cardul de fidelitate Marionnaud.

Astfel achiziționați puncte și beneficiați de cecuri de fidelitate, bonus de bun venit, oferte exclusive și multe alte surprize.