Amy Adams a atras toate privirile pe covorul roşu la premiera filmului Man of Steel

Amy Adams a fost o apariţie răvăşitoare la premiera filmului Man of Steel din New York. Actriţa a purtat o coafură inspirată de moda anilor 20, creată de Laini Reeves, hairstilistul vedetelor, pentru Moroccanoil. Amy a ales să asorteze acestei coafuri o rochie neagră Nina Ricci, care îi lăsa umerii goi şi îi evidenţia frumosul decolteu.

“Pentru coafură am fost inspirată de rochia lui Amy, ce reprezenta perfect stilul feminin şi complexitatea acestuia,” a recunoscut Laini Reeves. “Am recreat coafura anilor 20, păstrându-i senzualitatea şi eleganţa, dar adoptând puţin şi din farmecul creativ al modernităţii.”

Crearea coafurii:

“În primul rând am spălat-o pe Amy cu şamponul şi balsamul pentru extra volum Moroccanoil, pentru a fortifia şi a da un plus de vigoare părului.”

“Apoi am uscat părul cu unul dintre uscătoarele de păr Moroccanoil Professional, răsfirând părul în suviţe. Am aplicat din tratamentul Moroccanoil, o cantitate de aproximativ dimensiunea unei monede, pe care l-am întins de la rădăcină şi până la vârf, pentru a descurca părul şi a-l face mai uşor de coafat. De asemenea, folosesc tratamentul Moroccanoil pentru că oferă părului un aspect sănătos şi un luciu aparte.”

“Înainte de a începe să fac buclele, am pulverizat din spray-ul de păr strălucitor cu fixare medie Moroccanoil, pentru a da o textură mai puternică părului, care îmi şi permite să coafez mai bine.”

“Pentru părul din faţă am folosit un ondulator cu diametrul de 3cm pentru a contura mai bine pomeţii şi ochii. Apoi am folosit un ondulator de 2,5cm, fiecare buclă fiind fixată cu un clips.”

“Am periat buclă cu buclă, pentru a le netezi, cu o perie moale. Şi am definitivat coafura pulverizând spray de păr strălucitor Moroccanoil, care asigură un look natural şi rezistenţă coafurii.”