3 concerte pe care nu trebuie să le ratezi vara asta

In luna mai, mai exact pe 15 mai, legendara trupă britanică Depeche Mode concertează pe Arena Naţională din Bucureşti! Dacă ai fredonat măcar o dată unul dintre hiturile “Just Can’t Get Enough”, “People Are People”, “Master and Servant” sau “Personal Jesus” n-ai voie sa lipsesti de la un show ca acesta. Cu atât mai mult dacă te numeri printre cei care nu au văzut concertul din 2006.

  “Sunt extrem de entuziasmat în privinţa lansării unui nou album şi sunt nerăbdător să încep turneul!”, a declarat Dave Gahan despre turneul mondial care începe oficial pe 7 mai în Tel Aviv.  Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor susţine 34 de show-uri în 25 de ţări în Europa, în faţa a peste 1,5 milioane de fani, urmând să ia cu asalt şi America de Nord.

  La aproape 3 decenii pe scenă, cu peste 100 milioane de albume vândute în toată lumea, Depeche Mode vor lansa în primăvara lui 2014 un nou disc, album ce vine la exact 26 de ani de la lansarea materialului discografic de debut “For the Masses“ care conţine piesele britanicilor în interpretarea unor trupe precum: Smashing Pumpkins, The Cure, Monster Magnet, Deftones sau Rammstein.

Biletele costă între 135 si 450 de lei.

Sting revine pentru a patra oară în Bucureşti, pe 31 iulie, cu turneul “Back To Bass”, care s-a bucurat d un success atât de mare în 2011-2012 încât continuă şi în acest an. Evenimentul va avea loc la Romexpo, iar invitaţi speciali vor fi Mike and The Mechanics şi James Wals. Sfatul nostrum este să porţi o pereche de balerini comozi sau o pereche de pantofi sport pentru că cu siguranţa vei dansa la cel mai bun concert al anului, cum l-au descris criticii din intreaga lume.

Artistul, care a împlinit în octombrie anul acesta vârsta de 61 de ani, a vândut de-a lungul întregii cariere aproximativ 100 de milioane de albume în întreaga lume, începând cu The Police şi apoi, din 1984, solo. Muzica lui a fost premiată cu 16 premii Grammy, trei Brit Awards, un Emmy şi un Glob de Aur, şi şi-a câştigat un binemeritat loc atât în Rock and Roll Hall of Fame, cât şi în Songwriters Hall of Fame.

Prin turneul ”Back to Bass” Sting promite un concert spectaculos, interpretarea celor mai iubite şi populare piese, precum “Every Breath you Take”, “Englishman in New York”, “Roxanne”, “Fragile”, “Fields Of Gold”, “Desert Rose”, dar şi piese mai noi. Turneul va porni din America, în luna mai şi va traversa Europa începând cu luna iulie.

Preţul biletelor variază între 180 si 500 de lei.

In iulie vom striga „You can leave your hat on” la super concertul experimentatului Joe Cocker.

Pe 4 august, tot la Romexpo, toate fetele GLAM vor putea asculta LIVE piese ca „Unchain My Heart” sau “Up Where We Belong“ dar si cele mai noi melodii de pe albumul “Fire It Up”, cel mai recent disc al artistului în vârstă de 69 de ani.
Joe şi-a început cariera la numai 15 ani, ca membru în diferite formaţii, a continuat cu cover-uri după artişti ca The Beatles şi cu multe melodii proprii precum “With a Little Help from My Friends”, “You Can Leave Your Hat On”, “Unchain My Heart”, “Up Where We Belong”, “You Are So Beautiful” sau “When The Night Comes“. În cei 40 de ani de carieră a reuşit să cucerească publicul, a lansat peste 20 de albume, multe dintre ele primind numeroase premii şi distincţii.

Preţul biletelor este între 135 si 800 de lei, în funcţie de categorie.