Deschiderea unui nou sediu Futura Gym in centrul capitalei

Un nou sediu Futura Gym s-a deschis în luna Aprilie, în București, pe B-dul Decebal, Str. Rodiei, nr. 29, militând în continuare pentru un regim de viață echilibrat și sănătos. Misiunea echipei este de a reduce nivelul de stres al vieții cotidiene, prin servicii elaborate de nutriție, sport și relaxare.

Inaugurarea sediului va avea loc pe 26 Aprilie 2016, începând cu orele  19:00. În cadrul evenimentului de inaugurare, vor avea loc demonstrații de fitness și aerobic, discuții și prezentări despre serviciile Futura Gym și al parteneriilor noștrii, iar muzica va fi asigurata de Dj Teho. Invitații vor putea participa la tombola organizată împreună cu  sponsorii noștrii de la Decathlon Pallady, Domyos, Himalaya Herbals, NativeBox.ro și SLOOP.

Noul concept realizat de trainer-ul Alexander Florescu cuprinde 2 etaje dedicate sportului și stării de bine, aducând beneficii pe mai multe zone de interes. În noua locație Futura Gym, clienții vor beneficia de ședințe de Personal Training, Functional Training, Cardio, Fitness, TRX Power, Nutriție, dar și de cursuri de Aerobic Step, Kangoo Jumps, Dansuri, Yoga, Pilates și Masaj alaturi de unii dintre cei mai buni instructori din domeniu. Iar surpriza care o aduce Alexander Florescu cu ocazia deschiderii acestei nou săli de fitness, este dedicată viitoarelor mămici care vor putea beneficia de cursurile de „Gimnastică pentru Gravide”.

Alexander Florescu, este fost jucător de tenis de câmp, absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport și al școlii de Fitness Scandinavia, actual antrenor al echipei de polo Dinamo. In 2008 a ales să își transforme visul în realitate, și să ajute oamenii să își schimbe modul de viață prin sport și  a pus bazele propriei săli de sport in zona Pantelimon, iar in 2015 a inaugurat al doilea sediu in Militari. Ca antrenor de fitness a urmărit să implementeze un stil de viață sănătos atât personelor care calcă pragul Futura Gym cât și celor din afară și să fie un bun model de urmat în activitatea sportivă.  Pentru el a fi antrenor înseamnă pasiune, muncă, perseverență, seriozitate, putere și creativitate.

Echipa de antrenori & specialiști Futura Gym, formată din Alexander Florescu, Alex Cristi, Robert Serea și Alexandra Dandea, te așteaptă să descoperi prototipul unui stil de viață sănătos!

AFIS FINAL FUTURA GYM DECEBAL

Evenimentul este susținut de: Decathlon Pallady, Domyos, Himalaya Herbals, NativeBox.ro, SLOOP, Runinng Mag, Tonica TV, Fashionable Squad, Pia Marina, instilulmeu.ro, Frumusete Cu Stil.

Deschiderea unui nou sediu Futura Gym in centrul capitalei

Data: 26 Aprilie 2016, ora 19:00

Adresa: Futura Gym Decebal, Bdul Decebal, Str Rodiei, nr 29, București, Sector 3

Website: www.futuragym.ro

 www.facebook.com/FuturaGymDecebal