3 lucruri pe care să le încerci vara aceasta 

Pandemia ne-a deschis apetitul pentru a explora noi direcții. Fie că vorbim de pasiuni mai vechi sau de hobby-uri nou-descoperite ori chiar de o nevoie de a dezvolta skilluri noi. O variantă potrivită pentru a face tranziția de la o pasiune la un job nou sau poate chiar un start în antreprenoriat poate fi explorarea prin intermediul unor cursuri noi. Așa ajungem la cele trei lucruri noi de încercat vara aceasta. 

  1. Cursuri pentru a explora 

De exemplu, dacă îți place să experimentezi în make-up, îți place să pozezi des pentru social media sau poate pur și simplu ai un job unde machiajul contează, atunci poți încerca un curs de automachiaj. Vei învăța câteva tehnici de bază, dar și multe tips&tricks care te vor ajuta să evidențiezi trăsăturile tale cele mai frumoase. 

Momentele în care te regăsești în fata dulapului cu haine au devenit un stres? Deși iți cumperi haine noi cu regularitate, ai senzația că nu ai cu ce să te îmbraci? Nu te mai simți confortabil în haine și nu mai reușești să-ți creezi ținute care să te avantajeze? Atunci poate ai vrea să încerci un workshop de stilism. Versatilitatea hainelor sau cum alcătuiești 3 ținute diferite din garderoba ta funcție de eveniment/silueta/personalitate sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le poți învăța la Școala Rottaru. 

  1. Cursuri pentru o nouă meserie

Dacă te gândești să faci din pasiunea ta mai mult decât o joacă, poate ar trebui să te gândești la un curs de calificare. Tot la Școala roTTaru am găsit cursuri autorizate în domenii diverse, de la beauty, la design de interior sau design floral. Cursurile durează în jur de două luni și jumătate, se desfășoară after work sau în weekend și sunt autorizate. Ceea ce înseamnă că, la final, dacă vrei să practici această meserie, vei putea să o faci, fie pe cont propriu, fie ca angajat. 

  1. Cursuri de perfecționare 

Pandemia aceasta a schimbat regulile jocului pe piața muncii. Iar perfecționarea a devenit chiar mai importantă. Prin urmare, un hairstylist poate încerca un workshop pentru împletituri, un make-up artist poate face un curs de cosmetică, iar dacă manichiura este pasiunea ta, poți încerca să te specializezi în diferite tehnici. 

Meseria de cosmetician a fost dintotdeauna una foarte căutată la noi în tara, datorita mediului de lucru foarte plăcut, dar și a interesului crescut pentru frumusețe și îngrijire. Pentru a ajunge să practici aceasta meserie, trebuie să urmezi un curs autorizat și să obții un certificat autorizat de Ministerul Muncii și Protecției Sociale și de Ministerul Educației. Școala roTTaru, ține în continuare acest curs autorizat de cosmetician, fiind una dintre puținele școli cu o autorizație valabilă în domeniu, și ne bucurăm că este unul dintre cele mai populare cursuri și cu o rată de angajare ridicată după absolvire, a spus Mihaela Rotaru, fodatorul Școlii roTTaru.