3 oferte câștigătoare pentru fanii fotbalului, de la Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery susține fotbalul și a pregătit trei oferte speciale dedicate microbiștilor. Astfel, până pe 10 iulie, iubitorii fotbalului și nu numai pot comanda diferite preparate din meniu și vor primi gratuit doze de bere.

Pizza Hut Delivery_oferte fotbal

„Fotbalul reunește prietenii în fața televizorului pentru momente de neuitat. Emoția grupului și spiritul unei astfel de seri creează amintiri frumoase, care sunt completate perfect de pizza, paste și bineînțeles, bere. De aceea, îi invităm pe clienții noștri să se pregatească pentru meciurile din campionat cu noile noastre oferte, create special pentru împătimiții fotbalului”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Pizza Hut Delivery.

Pizza Hut Delivery își echipează fanii de meci cu trei oferte speciale, ce includ produse consacrate din meniu:

Oferta Repriza 1 conține o pizza medie pe blat Tradiţional, la alegere dintre reţetele Ţărănească, Supremă, Picantă și gratuit o bere Tuborg 0.5L pentru doar 29 lei;

Oferta Repriza 2 cuprinde o pizza medie Roma, pe blat Tradiţional, paste Marinara și gratuit două beri Tuborg 0.5L, la prețul de 47 lei;

Oferta Prelungiri include o pizza mare Rodeo, pe blat Tradiţional, 5 Aripioare de pui, cartofi copţi cu un sos la alegere și gratuit, două beri Tuborg 0.5L, la prețul de 56 lei.

De asemenea, în această perioadă, Pizza Hut Delivery a pregătit concursuri speciale pentru fani pe pagina de Facebook, unde îi invită să #pariezepepizza pentru a câștiga vouchere cu ofertele din meniu.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul www.pizzahutdelivery.ro şi pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România.

Despre Pizza Hut Delivery

Pizza Hut Delivery, conceptul de livrare la domiciliu lansat de Pizza Hut, furnizează produse numai la pachet şi prin livrare. Compania a intrat pe piaţa românească în decembrie 2007, odată cu deschiderea primei locaţii în zona Vitan din Bucureşti, printr-un contract de masterfranciză acordat companiei American Restaurant System. În prezent, Pizza Hut Delivery deţine 8 unităţi în Bucureşti şi una în Cluj – Napoca. Pizza Hut Delivery este subsidiară a Yum! Brands, Inc., cea mai mare companie de lanţuri de restaurante şi unul dintre cei mai mari angajatori la nivel mondial.