The Extraordinary League Of Fine Gentlemen

The Extraordinary League Of Fine Gentlemen îi prezintă pe 12 octombrie la Colectiv pe distinșii OK Corral, Charlie Boy, Moonsound și Gemini Bros, într-un al treilea episod al acestei serii de evenimente dedicate exclusiv artiștilor români.

1382084_217817198385197_1691982040_n

OK Corral este unul din proiectele veterane din București, pornind acum mulți ani să militeze pentru muzica electronică, reprezentând mai ales zona acesteia asortată ringului de dans, cu inflexiuni disco, funk și house. OK Corral înseamnă Vania și Thornado, un duo sinonim cu ”rocking dance floors”.

https://soundcloud.com/okcorral

Charlie Boy The Rabbit King este băiatul cu urechi de iepure care a inițiat seria de petreceri Good Life. După o experiență de mixat pe la nenumărate petreceri din underground-ul Bucureștiului în vremuri de muzică electronică mai cu bass, CharlieBoy s-a instalat comod între subgenurile muzicii house cu oprire la ce îi determină pe oameni să danseze până dimineața.

https://soundcloud.com/charlie-boy-official

MoonSound a fost fascinat dintotdeauna de sunetul alternativ. Când era mic făcuse o adevarată pasiune din colecția proprie de casete, CD-uri și ulterior vinyl-uri, colecție pe care încă o îmbogățește și care se bucură de adevărate „comori” cu sonoritate rară.
Muzica electronică a fost următorul pas în viață, l-a marcat și a devenit principala metoda de expunere a ceea ce înseamnă MoonSound astăzi, ca artist! În postura de DJ, MoonSound a fost invitat alături de nume mari ale industriei muzicale, conturându-și un portofoliu ușor de invidiat.
De amintit: SASH!, Andy Moor, ATB, AudioJack, Federico Locchi, M.A.N.D.Y. și lista ar continua cu câțiva reprezentanți de marcă ai scenei din România: Marika, Pagal, Adrian Eftimie, Optick, Vika Jigulina etc.

https://soundcloud.com/moonro

Cei doi gemeni (realmente – nu e o glumă!) care s-au apucat de muzică cu o atitudine très chic se prezintă ca gentlemenii la Colectiv, ca să echilibreze numeric echipele! Inspirați de sound-ul celor pe care îi consideră pionieri – Prince, Quincy Jones, Michael Jackson sau mai departe influențați de Todd Terje, Prins Thomass sau Andy Weatherall, THE GEMINI BROS îmbină jazzy house, disco și acid house, creând totodată și puțină confuzie-iluzie optică din spatele pupitrului!

https://soundcloud.com/the-gemini-bros

Ioana Maria Sisea – ”Fragmente”, a doua expoziție de la Colectiv

Seria de ”personaje” pe care Ioana o prezintă la Colectiv, urmând a fi găzduită pentru o lună în cadrul ”galeriei”, este o colecție de tentative de a surprinde un gest simplu, dar încărcat atât funcțional, cât și simbolic. Lucrările (5) sunt despre secvențialitatea unei mișcări. Toate execută gestul de a-și dezbrăca trenul superior al corpului. ”Personajele au fața acoperită, pentru că reprezintă într-o măsură anonimatul și familiaritatea mișcării”, motivează Ioana. Ele sunt realizate pe panou de lemn cu acrylic și conțin inserții de pânză, folosind suprafețe relativ mari. Cu toții facem asta în fiecare zi – câți au timp să reflecte asupra gestului, atunci când acesta se desfășoară cotidian și rutinant? Mai exact, ce înseamnă să te dezbraci?

Intrare: 15 lei