3S – te învaţă cum să Slabeşti sănătos, rapid şi necostisitor

Carmen Bruma, împreună cu Coreus, au lansat formula câştigătoare în lupta cu kilogramele: cartea “3S – SĂNĂTOASĂ, SUPLĂ, SĂTULĂ”, însoţită de un DVD cu programe de antrenament.

Dietele drastice, orele interminabile la sala de sport şi numararea caloriilor din fiecare aliment consumat vă descurajează în încercarea de a obţine silueta mult dorită?

Este vorba despre o carte ce conţine un meniu gandit pentru 42 de zile plus un DVD cu un program de 5 antrenamente, ce trebuie executate într-o săptămână.

“Am înţeles, după prima mea carte, «Slim, cum am slăbit 30 de kg şi nu le-am mai pus înapoi», ca refrenul «mâncaţi legume şi fructe şi beţi 2 litri de apă» e deja plictisitor şi inutil, dacă nu este însoţit şi de un exemplu clar. De aceea, am decis să revin cu un program concret şi complet pentru 42 de zile care să vă ajute să vă formaţi nişte deprinderi sănătoase, să slăbiţi, să vă tonifiaţi trupul şi să vă demonstreze ca ORICINE POATE”, a explicat Carmen Bruma.

“3S – SĂNĂTOASĂ, SUPLĂ, SĂTULĂ” poate fi comandată de pe site-ul www.coreus.ro sau la numarul de telefon 0766.278.072.

Comanda va fi livrată prin curier, iar taxele de expediere sunt suportate de editura.

Preţul de vânzare al pachetului (carte+DVD) este de 49.9 lei.

De ce alegem pachetul 3S?

DVD

  • Toate antrenamentele propuse au durata maximă de 15 minute! Nu te plictiseşti, nu pierzi timpul, nu te epuizezi, iar rezultatele se văd în scurt timp.
  • Este unicul program care îţi propune să slăbeşti şi să te menţii prin metode realiste şi ieftine.
  • Exerciţiile sunt concepute special pentru acasă.
  • Primul DVD ce cuprinde 5 antrenamente diferite şi nu unul singur, aşa cum propun toate celelalte produse similare existente în acest moment pe piaţă.

CARTE

  • Tips & tricks despre slăbit, sport şi alimentaţie sănătoasă.
  • 42 de zile de dietă ce conţine alimente accesibile, uşor de preparat şi de transportat.
  • Pentru fiecare zi de dietă este detaliat când, ce şi cât să mănânci.
  • Reţete, prezentate aşa cum le prepară autoarea.

Cartea vedetei TV Carmen Bruma începe prin a prezenta povestea de succes a autoarei, care a reuşit să slăbeasca 30 de kilograme şi să se menţină în formă, fără oscilaţii de greutate.

“Prin intermediul acestui program îți dezvălui formula mea câștigătoare. Am scăpat de aproximativ 30 de kilograme și mă mențin de aproape 20 de ani: Sănătoasă, Suplă și Sătulă”, a declarat Carmen Bruma.

Descoperiţi dieta fulger pentru evenimente speciale!

De asemenea, sunt prezentate şi avantajele antrenamentelor propuse, beneficiile încălzirii şi stretchingului, sunt desfiinţate miturile legate de slăbit, puteţi găsi sfaturi utile şi trucuri pentru a “păcali” poftele.

Din cartea “3S – SĂNĂTOASA, SUPLĂ, SĂTULĂ” nu lipsesc nici sfaturile despre cum să ne menţinem greutatea la finalizarea dietei, o serie de reţete utile, dar şi dieta fulger pentru evenimente speciale!

DVD cu Antrenamente personalizate pe zilele săptămânii

Cele 5 antrenamente din program sunt personalizate pentru fiecare zi a săptămânii.

Astfel, pe lângă cele 5 minute de încălzire şi 5 minute de stretching obligatorii, descoperim de exemplu că miercurea facem 12 minute de High Intensity Interval Training, vineri combinăm exerciţii cardio cu elemente de tae-bo, zumba şi step aerobic, iar duminica facem antrenament pe scaun!

În acest fel reuşim să ne lucrăm tot corpul într-un sfert de oră, cu ajutorul propriului ăinstructor, Carmen Bruma, fără să plecăm de acasă.