E vară! Slăbeşte mâncând fructe!

Poţi pierde în greutate mâncând fructe din două în două ore? Dieta pe bază de fructe primeşte din ce în ce mai multă atenţie, datorită promisiunii că te scapă de 4-5 kg în doar trei zile.

 „În timpul celor 3 zile, sistemul tău digestiv este eliberat de greutatea cauzată de alte tipuri de mâncare. Sistemul tău se curăţă în timp ce arde calorii, deoarece fructele sunt cel mai bun element natural de detoxifiere”, mărturiseşte antrenorul personal şi medicul nutriţionist, Jay Robb, inventatorul acestei diete.

Conform cărţii scrise de Robb, nutrienţii din fructe ajută la dizolvarea acumulărilor toxice. El susţine că prin urmarea dietei de trei zile bazată pe fructe vei reuşi să elimini toxinele provenite dintr-o dietă alimentară bazată pe mâncăruri procesate, ingrediente artificiale, alcool, junk food etc.

Această dietă se diferenţiază de toate celelalte deoarece include proteine slabe care ajută la arderea grăsimilor. Atunci când mănânci fructe şi legume proaspete şi proteine slabe pentru 36 de ore, organismul tău începe să ardă grăsimile, însă menţine masa musculară.

Autorul recunoaşte că aproximativ jumătate din cele 4 kg pierdute în timpul dietei provin din eliminarea apei, mai ales dacă dieta este foarte săracă în sodiu. Însă Robb afirmă că slăbirea rapidă este un agent motivator extraordinar pentru persoanele care îşi doresc să înceapă un program de slăbire pe termen lung.

Paşi de urmat

Dieta pe bază de fructe este formată doar din doi paşi. În prima zi trebuie să bei shake-uri de proteine. Această zi este urmată de alte două în care trebuie să mănânci fructe proaspete din două în două ore, plus o cină la care să mănânci legume crude şi o cantitate mică de proteine slabe, sau un shake de proteine.

Ce poţi mânca în timpul acestei diete

În afară de fructe proaspete, legume crude, shake-uri de proteine şi proteine slabe, nu prea mai poţi mânca nimic în timpul dietei pe bază de fructe. Produsele lactate, cafeaua, alcoolul, ceaiul, băuturile carbogazoase, legumele gătite, sucurile, grăsimile şi dulciurile sunt interzise.

Această dietă nu ar trebui să creeze probleme de sănătate. Deoarece conţine rezerve adecvate de proteine, acest plan este probabil mai sigur decât alte reţete de detoxifiere. Însă întrebarea e: de ce să alegi o soluţie pe termen scurt pentru o problemă de lungă durată?

Dacă doreşti să urmezi dieta de trei zile bazată pe fructe, este recomandat să te asiguri că primeşti zilnic o doză de multivitamine şi cel puţin 50 de grame de proteine.

Aşadar, dacă vrei să-ţi petreci weekendul viitor la mare şi doreşti o metodă de slăbire rapidă, această dietă este perfectă pentru tine. În plus, este şi delicioasă.

Andreea Bocriş

Sursa foto:

truthaboutabsreviewssite.com

miswawa.blogspot.ro