Noua colectie La Femme toamna-iarna 2012/2013

La Femme isi prezinta colectia toamna-iarna 2012-2013. Feminina. Chic. Trendy. Rochiile sunt piesa de vestimentatie centrala in magazinele brand-ului. De zi, de seara, lungi, scurte, in culori neutre sau din contra foarte puternice.

Culorile vedeta ale colectiei? Rosu, albastru electric, verde, corail si negru. Lor li se alatura aplicatiile de pietre si paiete.

 Colectia este completata de haine office, jeansi, trenciuri, paltoane, pulovere si bineinteles, accesorii. Pentru vremea rece, clientele brand-ului isi pot achizitiona si veste din blana naturala de iepure sau ponch-uri din tricot garnisite cu acelasi tip de blana.

La Femme este un brand romanesc fidel modei frantuzesti.  Prezent pe piata de 15 ani, La Femme promoveaza un stil smart casual cu doua directii complementare: classic business si trendy.

Colectiile se remarca prin stilul chic – trendy, calitatea superioara a materialelor si unicitatea modelelor.

In prezent exista opt magazine La Femme – cinci in Bucuresti (Baneasa Shopping City, Centrul Comercial Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Calea Victoriei 16-20, Piata Rossetti), doua in Pitesti (Centrul Comercial Jupiter City, Calea Bucuresti nr. 1) si unul in Constanta (Centrul Comercial TOM).