InStilulMeu.ro si BiBu Braceletes te invita la concurs !

BiBu Braceletes iti ofera o bratara din snur rosu de matase cu un accesoriu din argint, potrivita pentru accesorizarea tinutei de Craciun !

BiBu Bracelets s-a nascut din pasiune pentru detaliu pentru ca lucrurile simple si discrete ies in evidenta frumos daca stii cum sa le pui in valoare. De aceea, bratara BiBu intotdeauna va fi discreta si simpla. 

Pentru Bianca Ionita totul a pornit dintr-o joaca acum doi ani, cu un fir rosu de matase sintetica de maxim 1mm grosime si diverse accesorii. Pe atunci BiBu Bracelets insemna o singura colectie, cea cu accesorii din argint. Astazi insa, BiBu Bracelets inseamna opt colectii, minim doua colectii speciale si oferta lunii.

 

In fiecare luna Bianca Ionita incearca sa gaseasca cele mai interesante accesorii, de cea mai buna calitate si aduse din toate colturile lumii. Cele mai noi colectii Bibu Braceletes sunt bratarile cu pietre semipretioase.

 

 

Momentan, colectia pentru copii se vinde cel mai bine, iar modelul Sweet Black Butterfly este cel mai vandut model BiBu Bracelets. Pentru 2013 Bibu Bracelets pregateste o reinventare a brandului cu noi concepte si creatii.
Preturile sunt rezonabile pentru ca o simpla bratara BiBu nu va depasi niciodata 100 RON. Exista si posibilitatea de a crea bratari mai complicate in cazul in care clientul are cerinte speciale si doreste sa colaboreze direct cu Bibu in conceperea lor.

Regulamentul concursului

Dă LIKE paginii de Facebook Bibu Bracelets – Click aici.

Dă LIKE paginii de Facebook În Stilul Meu – Click aici.

Dă share concursului și recomanda-l prietenilor tăi postând pe pagina ta de Faceboook link-ul acestui concurs.

Răspunde la intrebarea: “Care sunt cele mai noi colectii Bibu Bracelets?”  Așteptăm răspunsul pe office@instilulmeu.ro.

Pentru a putea participa la concurs trebuie să ai minim 18 ani. Poţi participa şi câştigă unul dintre premii o singură dată. Premiile nu pot fi preschimbate în bani sau alte produse.

Concursul se va încheia pe data de 18 decembrie la ora 17:00, iar câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org și anunțat tot prin intermediul acestei postări după încheierea concursului.

Perioada de desfășurare a concursului este 11 – 18 decembrie. În cursul zilei de 18 decembrie va fi anunțat câștigătorul.